Hakkı Abukan
Parçalı Üye
- 9 Mart 2012
- 4.873
- 2.375
- 1.273
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben öğret demedim ne öğrendin dedim. Bak ne öğrendiğini anlatmayı bile öğrenememişsin. O çocuklar kalan 6 ayda 12 kitap okur en azından 2 kelimeyi bir araya getirmeyi öğrenir.Gel göstereyim. Uzaktan öğretemiyorum.
Ben öğret demedim ne öğrendin dedim. Bak ne öğrendiğini anlatmayı bile öğrenememişsin. O çocuklar kalan 6 ayda 12 kitap okur en azından 2 kelimeyi bir araya getirmeyi öğrenir.
SM-J730F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yok reis Renato'nun son halini görmediğin için böyle söylüyorsun bence çünkü Azubuike'den daha iyi performans gösteriyor diyemiyorum o kadar kötü durumda yaniAzubuike'nin iyi oyuncu diye adlandırıldığı bir ülkede Renato ligi süpürür. Bizim takıma o kadar isterdim ki.
Şimdi de piyasada 1 tane yetenekli adam yok alacağın. Isim verin de karşılaştırarak eleştirelim. Kim var diye sorunca Ozil yazan var cengiz yazan 16 milyon euro teklifi reddedilen abdul var hala şu alınsın diyen duymadık. En az 3 yerli alınmak zorunda isim verin tartışalım.Yabanci siniri varken türken transferlerini simdiki transferle kiyaslamak cok asiri mantikli degil. O zaman bir halt yapabilecek türk oyuncu gördügün an nerdeyse alma zorunda kaliyordu.
400 bin dolar ediyor, saçma olur.Arkadaşlar ben bir haber aldım
...
3.5 mil.€ gibi bir meblağ yapıyor sanırım, güzel darısı Fernando ve Mariano'nun başına. Bu üçlüden Nagatomo ve Mariano satılsa 7 mil.€ bonservis getirisi olsa muazzam olurdu bizim için
500 bin dolar bile yapmıyor.