Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ulan Japonya 3. Ligine kadar baktım NANKATSU FC diye bir takım yok diyecektim ki google karşıma şöyle bir fotoğraf çıktı

latest

Geçiniz ...

Fernando'dan Galatasaray'a gelmesi için Delph'e pres

Galatasaray'ın görüşme halinde olduğu 29 yaşındaki Fabian Delph için Fernando devreye girdi.

Sarı kırmızılılarda 2. yılını tamamlayan Brezilyalı, Manchester City'de birlikte oynadığı Delph'e her fırsatta sarı-kırmızılıları ve İstanbul'u anlatıyor.

29 yaşındaki orta sahayı Galatasaray'a çağıran Fernando, "Buraya gelmelisin" diyor

Sözleşmesi 2020'de sona erecek olan Delph orta sahanın ortasında, sol bekte ve sol kanatta görev alabiliyor

Galatasaray, Trezeguet'nin maaşını belirledi!

Galatasaray bir kez daha Mahmoud Trezeguet transferi için harekete geçti. Sarı-Kırmızılı ekibin teknik patronu Fatih Terim, yönetimle yaptığı son görüşmede, Mısırlı yıldızı mutlaka kadrosunda görmek istediğini iletti.

Başkan Mustafa Cengiz ve kurmayları, Terim'den gelen talep sonrası kolları sıvarken, Kasımpaşa Yönetimi ile randevu alındığı öğrenildi.

Şu sıralarda Afrika Kupası'nda Mısır forması giyen 24 yaşındaki kanat oyuncusu, kulüplerin anlaşması durumunda Galatasaray'a imza atmaya hazır olduğunu bildirince, yönetim yeni bir teklif paketi hazırladı. Devre arasında Cim Bom'a transferi son anda gerçekleşmeyen Trezeguet için gözden çıkarılan bonservis bedeli 5 milyon Euro civarında.

MBAYE DIAGNE'DE OLDUĞU GİBİ...

Galatasaray'ın, Kasımpaşa ile anlaşma sağlanması durumunda genç yeteneğe önereceği yıllık garanti ücretin de 2.5 milyon Euro olduğu öğrenildi.

Her ne kadar Kasımpaşa'nın kapıyı 10 milyon Euro'dan açması, işleri zora soksa da Galatasaray Yönetimi'nin, tıpkı Diagne transferinde olduğu gibi, içerisinde şartlı bonuslar olan farklı teklif formülleri hazırladığı ifade edildi

Ciddi ciddi Nankatsuyu arayanlar olmus.

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

anladigim kadariyla kimse gelmiyor

Galatasaray, Breel Embolo transferinden vazgeçti!

2016 yılında Basel'den 26,5 milyon euro'ya transfer olan ve Schalke'de 3 sezondur kendisinden beklenen patlamayı bir türlü yapamayan Breel Embolo satış listesine konuldu. Almanların zarar etmek istemediği Embolo'da M.Gladbach'ın devrede olduğu öğrenilirken, tecrübeli golcüyle ilgilenen Galatasaray'ın bonservis bedelini yüksek bulduğu futbolcundan vazgeçtiği belirtildi.

DIETER HECKING İSTİYOR

Schalke'de 3 sezonda toplam 62 maça çıkan 22 yaşındaki İsviçreli forvet toplamda 13 gol atarken, Embolo'nun değerinin 14 milyon euro'lara kadar düşmesi BundesLiaga ekibinde telaşa yol açtı. Sözleşmesinde '25 milyon euro'ya serbest kalır' maddesi yer alan Embolo'da Süper Lig devleri geri adım atarken, Gladbach teknik direktörü Dieter Hecking'in genç oyuncu hakkında olumlu rapor vermesi transfer ihtimalini bir hayli güçlendirdiği iddia ediliyor.

İLGİLENMİŞMİYDİK Kİ

şekere %16 zam gelmiş

zam gelmeden önce ki fiyatla yeni fiyat arasında ki farkı japon yeni olarak hesaplayabilir miyiz?

Galatasaray, Trezeguet'nin maaşını belirledi!

Galatasaray bir kez daha Mahmoud Trezeguet transferi için harekete geçti. Sarı-Kırmızılı ekibin teknik patronu Fatih Terim, yönetimle yaptığı son görüşmede, Mısırlı yıldızı mutlaka kadrosunda görmek istediğini iletti.

Başkan Mustafa Cengiz ve kurmayları, Terim'den gelen talep sonrası kolları sıvarken, Kasımpaşa Yönetimi ile randevu alındığı öğrenildi.

Şu sıralarda Afrika Kupası'nda Mısır forması giyen 24 yaşındaki kanat oyuncusu, kulüplerin anlaşması durumunda Galatasaray'a imza atmaya hazır olduğunu bildirince, yönetim yeni bir teklif paketi hazırladı. Devre arasında Cim Bom'a transferi son anda gerçekleşmeyen Trezeguet için gözden çıkarılan bonservis bedeli 5 milyon Euro civarında.

MBAYE DIAGNE'DE OLDUĞU GİBİ...

Galatasaray'ın, Kasımpaşa ile anlaşma sağlanması durumunda genç yeteneğe önereceği yıllık garanti ücretin de 2.5 milyon Euro olduğu öğrenildi.

Her ne kadar Kasımpaşa'nın kapıyı 10 milyon Euro'dan açması, işleri zora soksa da Galatasaray Yönetimi'nin, tıpkı Diagne transferinde olduğu gibi, içerisinde şartlı bonuslar olan farklı teklif formülleri hazırladığı ifade edildi
Transfer sezonunun sonuna kadar bekler kasımpaşa, son gün 10 milyona geçirir.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu Ozornwafor 'un menajeri de William D'avila imiş aynı şekilde adı bizimle anılan Nakamba-Esiti ve Trezeguet'in de olduğu gibi

Alt yapımızdan 4 tane gencin menajeri olduğu gibi A takımdan da Onyekuru&Ndiaye&Rodrigues ve Belhanda'nın da menajerliklerini yapıyor

Yönetim yüzünden takımı iyiden iyiye ele geçiren menajer ...

Bu Ozornwafor 'un menajeri de William D'avila imiş aynı şekilde adı bizimle anılan Nakamba-Esiti ve Trezeguet'in de olduğu gibi

Alt yapımızdan 4 tane gencin menajeri olduğu gibi A takımdan da Onyekuru&Ndiaye&Rodrigues ve Belhanda'nın da menajerliklerini yapıyor

ortada ele geçirme yok bence

adam bizim lehimize de işler yapıyor

menajerlerle çalışmak kaçınılmaz, mesele kendi çıkarını bilmek ve ona göre davranmak

topçuları satabildiği sürece bu herifle çalışmalarında bir sıkıntı yok bence.

bir şekilde alıcı bulabiliyor herif. yoksa ndiaye'yi stoke falan almazdı yani.

elindeki iyi futbolcuyu yabancı takımlara önerip, kazmaları bize çakan tarz çakal menajerler olmadığı müddetçe bu heriflere sırt çevirmemek gerek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt