Kenan Ünal
Cezalı
- 5 Mayıs 2013
- 36.531
- 11.606
- 673
Hadi gecmis olsun transferler yatar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sa
Suat Serdar geldi mi
Banega'nın hayat hikayesini okuyorum. Mafyaların olduğu yerden çıkmış adam. Bu ülkede görünürde böyle sorun da yok. Şu an heyecanla Chicharito, Banega gibi uzaklardaki isimler bizi heyecanlandırıyor da neden yaşadığımız ülkedeki isimlerle heyecanlanamıyoruz? Çok garip bir durum hakkaten düşündüğümüzde. Türkiye olarak kendi insanını değersizleştirme ve küçümseme mi var acaba, bundan dolayı olabilir mi?
Sonra 40 Milyon € ya Premier League'e Transfer oluyormuşDiagne kalip SLde 6 gol
Atiyormus
Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
_______Belhanda______Banega[B]GalaTips[/B] @[B]GalaTips[/B] 2 min.2 minuten geleden
Sneijder’in menajeri Guido Albers: "Galatasaray'da artık yeni karar vericiler var. Düşünür, teklif yaparlarsa, elbette ki Wesley döner. Futbolda her şey mümkündür. Galatasaray'la çok güçlü bağları var." [@ozgursancarr / Radyospor]
Wesleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
Oha ilk kez olumlu birşey dedi.
Diagne Gidiyor
[B]GalaTips[/B] @[B]GalaTips[/B] 2 min.2 minuten geleden
Sneijder’in menajeri Guido Albers: "Galatasaray'da artık yeni karar vericiler var. Düşünür, teklif yaparlarsa, elbette ki Wesley döner. Futbolda her şey mümkündür. Galatasaray'la çok güçlü bağları var." [@ozgursancarr / Radyospor]
Wesleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
Ben "Galatasaray ya para lazim olduğu için onu satacaklar" diye anladım. Google Translet‚Galtasarayin transfer yapmasi için gitmesi gerektigini düsünüyorum‘ diyor
Bunun neresi olumlu renkdas
Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
Wes'in göbeği, benimkini geçti... O devir çoktan bitti.