Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu Sigurtson Sigdursun dan daha mı iyi?
Gifl Sigurtson İzlanda Milli takımı ve Everton'un 10 numarası.Düzenli forma şansı buluyor,iki takımda önce Sigurtson'u yazıyor ilk 11'e sonra geri kalanını.Hatta koşan bir 10 numara olduğu için 4-4-2'de de orta ikiliden biri olarak da oynatiyorlar milli takımda.Kim yazdı, çizdi bilmiyorum ama tıpkı Fred, James Rodriguez gibi bu transfer haberide yalan.

GS Store yeni yaz/son bahar t-shirt koleksiyonu satışa sunuyor. Son günlerde store'dan alışveriş yapan oldu mu?

Stadyumun yanında ki store'da çeşitler çok oluyor mu? Bugün gidip hem hava alırım hemde alışveriş. Takıma katkı sağlayan taraftarları beklerim, beraber alışveriş yapalım.

:sarıkalp::kırmızıkalp:

Gördüklerim dogru mu karaoglan Bruma mi geliyor. Hemen ama hemen gelsin baslasin.

PSV kiralık yollar mı, sanmiyorum. Alman hocaları ile bu sezon kendini bulabilir ki geçen sezon izlediğim kadarıyla takım oyununda fena değildi sadece gol ve asist sayısında diğer ofansif oyunculara göre sönük kaldı.

bu 34 yasina girecek babelin zihniyetinde emekli bir sürü kalas var bizde. 29-30unda bile babelin simdiki halini alan 2 arap kökenli oyuncu var.

demekki bunun IRKLA falan bir alakasi yok, ADAMLIKLA ilgisi var. bu babel'i basimiza bela edenler hesap vermeden tüyecek galatasaray'dan

Nainggolan hakkında yangın çıkarsak mı napsak Twitter üzerinde emin değilim. Falcaoyu çok istedik tüm dünya duydu ama verim alamadık. Yönetim yalan ise bir an önce yalanlamalı yoksa büyük baskı olusacak

Gifl Sigurtson İzlanda Milli takımı ve Everton'un 10 numarası.Düzenli forma şansı buluyor,iki takımda önce Sigurtson'u yazıyor ilk 11'e sonra geri kalanını.Hatta koşan bir 10 numara olduğu için 4-4-2'de de orta ikiliden biri olarak da oynatiyorlar milli takımda.Kim yazdı, çizdi bilmiyorum ama tıpkı Fred, James Rodriguez gibi bu transfer haberi de yalan.
Ancelotti Sigurdsson'a gidebilirsin demiş. Oyuncuya pek talip yok. Kanatlarda Bernard, Bolaise, Walcott hatta bazen Richalison oynuyor. Gylfi yerine de James geldi. merkez ortasaha da Allan, Andre Gomes,Delph, Tom gibi direkt o mevkinin isimleri var.
Gönderilir de büyük ihtimal ABD olur sonraki durağı

Muslera
Omar Luyindama Marcao Saracchi
Lerma Nainggolan
Emre XXX XXX
Diagne

Var bir hayalimiz.​

PSV kiralık yollar mı, sanmiyorum. Alman hocaları ile bu sezon kendini bulabilir ki geçen sezon izlediğim kadarıyla takım oyununda fena değildi sadece gol ve asist sayısında diğer ofansif oyunculara göre sönük kaldı.

Roger Schmidt ofansif futbol oynatan biri, tam Bruma lik bir hoca aslinda. Salirlar mi bilmem ama mutlaka zorlanmali hizli ve dinamik adam lazim, bizim kanatlarin hepsinin bi ayagi cukurda.

Screenshot_20200908_134043_com.android.chrome.webp

Beyler, bu Libresse reklamı yeni çıktı. Kadınları hitap ettiği şekli şemasından belli fakat hangi ülkenin bilen var mı?

Yoksa Moder ile ilgili haberlere bakarken yine Polonya mi ele geçirdi reklamları :cigara:

Roger Schmidt ofansif futbol oynatan biri, tam Bruma lik bir hoca aslinda. Salirlar mi bilmem ama mutlaka zorlanmali hizli ve dinamik adam lazim, bizim kanatlarin hepsinin bi ayagi cukurda.

Zaten yollamak isteseler bonservis ücreti isterler. PSV cimri davranan bir yönetime sahip. Eskisi gibi har vurup harman savurmuyorlar. Bizim kanatlar zaten hep statik oyuncular ile dolu. Bazen düşünüyorum Feghouli 10 numarada oynasa, Belhanda kanatta oynasa diye. Bunların gitmesini çok istiyorum hem maliyet açısından hemde yeni kanat transferleri açısından elimiz rahatlar ama lig başlıyor ve hala bir haber yok.

Kalacaksa iki oyuncuyu birde böyle denemekte fayda var, Feghouli merkez oos ve Belhanda sol kanat. Benim gözümde Arda ve Emre Kılınç yedek olur ama takımda o kadar eksik ve boş oyuncu var ki yedekte yine Arda ve Emre oynar gibi. Sağ tarafa Sekidika hızı ile faydalı olacakken hazırlık maçında bile göremedik. Oğulcan, Jimmy Durmaz Kerem, Babel, vesaire daha saymıyorum. Çok enteresan bir kadro mühendisliği ve ofansif oyunumuz var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt