Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kiril Despodov'u bilen var mı? Bunca yıldır 5 büyük ligleri az çok takip ediyorum, FM falan oynarım hiç karşıma çıkmadı. Adamın adını bile yeni duydum.

Elbette herkesi bilemeyiz ama en azından ismini vs bi şekilde duymamız gerekirdi.
Sağ ayaklı iki kanatta da oynayan bir oyuncu ama bence sağ da daha etkili hızlı güçlü ve çok iyi bir duran top kullanma özelliği var asistçi değilde daha çok kendine oynayan bir oyuncu biraz kafadan sıkıntılı ama aldığımızı varsayalım durduk yere tekme atıp kırmızı görebilir yada derbi de kavgaya karışıp atılabilir yine de bu özelliği haricinde de bence oldukça yetenekli bir oyuncu Bulgar bu arada

MAR-LX1A cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sıkıntı kulubü demiş

ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Osmanlispor yeniden Ankaraspor olmus.

Sanırım İnter ile anlaşılamamış.

Screenshot_20200908_154332_com.instagram.android.webp

Kiril Despodov ismi çıkmış takımı Cagliari 3-5-2 düzeninde oynuyor ve ona göre adamlar aldılar bu sene yine. Takımdaki tek kanat orjinli oyuncu Despodov haliyle kiralanacaktır. Maliyeti nedeniyle tam bizim dişimize göre bundan dolayı zorlamakta fayda var. Kaliteli futbolcu.

Anderson Niangbo 20 yaş tek kanat fovrvette bu bu iki adamı alırsak tamamen da villa takımı kuracağız

Dedim bi film izleyeyim bakayım sürpriz olur geldiğimde okay gelmiş olur , yok ortada hala

anlasamamisiz . Ondan pompalaniyor yalan olayi

Naingollan'ı ikna edip İnter'i lkna edememek kötü oldu. Son günü beklesek mi acaba? Belki bize düşer

ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt