Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yok burada gordum

BİLGİ: Okay Yokuşlu dün İspanya'ya dönmesi gerekirken Galatasaray'ın Celta Vigo'dan aldığı izinle İstanbul'da kaldı. Galatasaray, oyuncunun İspanya'ya dönmesine gerek kalmadan transferi hemen bitirmeyi planlıyor.

@gsarayruhu1905

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bu sayfayla haberi paylaşan sayfa ortak haber paylaşıyodu.Ya tutarsa hesabı 2 sayfadan farklı haber mi paylaşıyolar :D

bence 11 söyle su an :

Fatih
Omar Luyi Marcao Saracchi
Okay
Ekebo Arda
Fegh Falcao Emre K.

fena da gözükmüyor. tabi arda yerine nainggoyu isterim, ama böylece seneye gelecek 3lü türk kuralini simdiden prova etmis oluruz

yedek de
Okan
Sener Emin Donk Linnes
Taylan
belhanda Ömer
Adem Diagne Kerem A.

Yahu renktaş nasıl fena gözükmüyor.Kesinlikle yetersiz.İisimlere takılı kalıyoruz.Geçen sene bunu yaşadık.Ve hala aynı hataları yapmayalım.

feg,emre,falcao,arda dörtlüsüyle geçen seneden farkımız olmaz.Bunların arkasındaki iki isimde tamamen soru işaretleriyle dolu.
Bizim geçen sene en ciddi sorunumuz çok hantal oyunculardan kurulu olmamızdı..Bizim bu sorunu çözmemiz lazımdı.Bu konuda en iyi olan iki isim lemina ve onyekuru gitti senin kurduğu kadroya göre bu konuda daha geriye gittik.Her sene nasıl geri gidilir ders veriyoruz.

Ekobo geldi okayda gelirse bizim çok net kanatlara ve on numaraya fark yaratan isimler almalıyız.Özellikle babel,belhanda,feg gibi isimlerden bir kaçını kesinlikle bir şekilde göndermemiz gerekiyor.

Yalı çocuğu olsaydı ademden en az 1 milyon alırdı bizim mallar beleşe veriyor

Adem transferi yukarıdaki entry ile ilgili olabilir.

Eyvallah bir şekilde orta saha transferini de Okay + Etebo ile hallettik de bence mesela çok daha önemli bizim takım gol atamıyor hani hazırlık maçlarında bile gol atamayan bir takım haline geldik artık

Bu da %99 Teknik ekibe ve onların kurduğu hücum hattına yazar artık Fatih Terim'in bahanesi de kalmadı bence kendi kurduğu takım kendi tranfer ettiği oyuncular takımda ve bu takımı da uzun zamandır çalıştıran kendisi

Ben zannetmiyorum ki geçen seneden farklı olsun şampiyon olan takımla bizim aramızda en az 20 gol fark olacak şu hücum hattı ile dünya üzerinde bir takımın başarılı olma şansı yok Arda-Feghouli-Falcao-Belhanda

İsin garip kısmı Fatih hoca Adem'in gidişe nasıl.onay vermiş arkada yine pis işler dönüyor gibi

doğru vala ben inandım.

doğru vala ben inandım.

Bakalim ctesi ryan ve younes’i ilk 11’de gorecek miyiz...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt