Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu evren turhana bir benmi iğreti oluyorum

SM-A307FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

galasevgisinden duyum vereyim size özelden konuşma yaptık
terim kanat olarak hauge veya jozwiakı istiyormuş kesin olarak
ha bence jozwiak cacık inşallah haugeye yaparlar yatırımı yapabilirlerse

Kanattı 10 numara yaptılar sonra 8 numara oldu.

Çin'e gitmeden önce akıyordu.

Zaten biz bu adamı kanat oynarken Fulham dönemi de 5 m euroya falan alıyorduk.

Dün bu tansel tasanlar varya o söyledi. Bu gelecek kisi hocanin 2012 yilinda da listesindeymis.

Kanattı 10 numara yaptılar sonra 8 numara oldu.

Çin'e gitmeden önce akıyordu.

Zaten biz bu adamı kanat oynarken Fulham dönemi de 5 m euroya falan alıyorduk.
Aptal Dursun'un kardeşi olacak Mehmet hıyarı hüzünden alamamıştık. Şimdi hatırladım. Allah belanı versin Dursun !

Bu Kiril Despodov benim hoşuma gitti tabii maç içinde nasıldır bilemem ama videolara bakınca kalitesi belli oluyor. Geçen sene lige başlardan Mariano&Nagatomo ve önlerinde Babel&Feghouli dörtlüsü ile girmiştik bir tarafını kaldırıp koşmaktan acizdi bu dörtlü şimdi bunların yerine Saracchi&Omar ve önerinde Emre Kılınç ile Kiril Despodov dörtlüsü ile girersek bizim yararımıza olur

Dembele,Çin’e transfer olmamıştı. Taaa Hollanda’da oynarken bize gelmesini istemiştim. Okay-Etebo-Dembele orta sahası olabilir. Muallakta olan Etebo. Kazma bir tip.

Adem gittiyse tek laf etmem arkasından gelirken sövdüm ama tüm laflarını yedirdi sezon içi çok babayiğit bir adamdı yolu bahtı açık olsun

Ali Naci ne dediyse çıkıyor her kap açıklamasını 10 dk önce detayına kadar açıklıyor bunda mi yanilacak bu kadar saf misiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt