Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.722
- 101.905
- 5.238
3 ün 1 ini almıştık ama
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
3 ün 1 ini almıştık ama
konu yok edilmistirgazeteci patlamış diyolar![]()
+ Luis Fabiano ve Keita'yı da kapa bildirip alamamıştıkPodolski
Malper Topuk
Shaqiri
Bunların kap açıklamaları büyük fail idi.
3ü de gelse ciddi katkı yapacaklardı hatta Shaqirinin en az 20 kağıda satılması garanti idi.
Bir de Bruma yerine Salah'ı alabilsek kral olacaktı o dönem. Biz alamayınca devre arası Chelsea'ye verdiler.
Şimdi değilse ne zamanbu twitine karşılık nainggolanı alıp adamı iyice marizlemez miyiz sn @mustafa cengiz
Çok var Forlan ve Reyes de vardı.+ Luis Fabiona ve Keita'yı da kapa bildirmiştik
SM-G770F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Vay arkadaş...İstedik ama Terim, Bruma'yı tercih etti demişlerdi. Salah da 10 m euroydu.
Bruma daha ön plandaydı o dönem. Hatta Shaqirinin de halefiydi Salah Basel'de.
matic mi mata mi sigurdsson mu
Bu olaydan sonra (+Shaqiri KAP) net olmayan transferleri bir daha KAP'a yazmadık3 ün 1 ini almıştık ama
gidip 4 kişi geri dönecekti - tek döndü. Cunku isim bilmiyor, uyduruyorYaw hadi isim vermiyor anliyorumda gorusme ne durumda onuda soylemiyor bu sene kimse zatenn isim vermiyorsunuz gorusme ne durumda
icimden sissoko veya dembele geciyor nedense.
Yav herife 60 milyon gömdü Levy, ruhunu bırakır ama o herifi bırakmaz.Mousa Dembele kanat değil mi ben mi yanlış hatırlıyorum.? Ndombele'yi kiralık olarak salsa demiştim hazır sorunu varken.![]()
s lush tam portekizli solbek
Birini Mou bırakmaz herif joker gibi diğerinin 1.5 yıllık sözleşmesi var maaşı brüt 9 milyon.icimden sissoko veya dembele geciyor nedense.
Sissoko, Dembele veya Diarra adlı bir oyuncu gelecek renkdaşlaricimden sissoko veya dembele geciyor nedense.

Emre bey Anacondariskli ifadeler

seviyor mu diyorsun