Emre Bari
Berlin Panteri
- 30 Ocak 2019
- 41.908
- 36.403
- 2.773
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Antep de Kakayı (!) beğenmemişti olur böyle şeyler
Izleyenlere gore 1 tık üstübeyler izleyen oldugunu sanmıyorum ama bu etebo ndiayeden iyi midir

DK 2018 de Nijerya Milli takımın Wonderkid'i olarak görülüyordu. Oyuncu da belli bir kumaş var. Ayrıca DK'da en çok dribling yapan 3. veya 4. oyuncuydu.benim anlamadıgım bu etebo ndiayeden iyi mi kimse yangın yapmadı gelince
ndiayei almadıgımıza pisman etmez insIzleyenlere gore 1 tık üstü
hedef23![]()
Bacaklara bak...
Şef, Getafe'de 10 maç oynamış hepi topu. İstatistikleri düz orta saha ayarında. Etkiil oynadı demek biraz abartıDK 2018 de Nijerya Milli takımın Wonderkid'i olarak görülüyordu. Oyuncu da belli bir kumaş var. Ayrıca DK'da en çok dribling yapan 3. veya 4. oyuncuydu.
Malesef o beklenen Patlamayı yapamadı henüz. Championship ve La Liga Tecrübesi var. Getafe de gayet etkili oynadı.
N'Diaye ya göre daha teknik ve pasör bir Oyuncu.
Ozamanlar ki çıkan haber başlıkları:
Ekli dosyayı görüntüle 93040Ekli dosyayı görüntüle 93041Ekli dosyayı görüntüle 93042
Transfer Istihbarat Şefi
Attım, tutmadı herhalde.Şef, Getafe'de 10 maç oynamış hepi topu. İstatistikleri düz orta saha ayarında. Etkiil oynadı demek biraz abartı
Attım, tutmadı herhalde.
Transfer Istihbarat Şefi
Coulibaly dedikleri elaman gelseydi 3 gune cop ilan edeceklerdi cocuguNainggolan'ın gelme ihtimali varsa muhakak alınmalıdır. Scout Vizyona sokayım. Konuştumuz Adam Radja Nainggolanbeyler! Orta Saha'na direkt 3 level atlatır!
Transfer Istihbarat Şefi