Can Karabacak
Ulubatlı Souness
- 2 Ağustos 2018
- 33.103
- 21.222
- 1.568
vallahi de polyannasın!Bana polyanna demeyin ama etebo iyi çıkacak gibi hissediyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
vallahi de polyannasın!Bana polyanna demeyin ama etebo iyi çıkacak gibi hissediyorum.
Senin futbol bilgine güvenirim renktas![]()
Ozan Josef fena olmaz.
Efendim?%100. Saka maka en pert orta saha bizde.
Kolpa olduğu çok bariz gibi. Ozanla Serdarın maaşı 4 m, Harunla 3-3.5Fb 2 türlü de kazığı yiyecek. Ozan Dorukhan'dan iyi
hemen versinler özel uçak ücretini de bizden kessinler..belhandaya katardan 3 milyon euroluk teklif varmış
serdar ali volede söyledi bugün
Bencede katkı verecek.Bana polyanna demeyin ama etebo iyi çıkacak gibi hissediyorum.
%100. Saka maka en pert orta saha bizde.
sergen kendi dedi zaten kaleci transferi istemiyorum utkuyla ersin mi biri ona güveniyorum dediKolpa olduğu çok bariz gibi. Ozanla Serdarın maaşı 4 m, Harunla 3-3.5
Dorukhan zaten 1.5 istedi vermediler diye gitme niyetinde. Aldığı 300 bin euro falan
Lan @Mehmet Arslaner geldi zannettim değiştir avatarısergen kendi dedi zaten kaleci transferi istemiyorum utkuyla ersin mi biri ona güveniyorum dedi
Fenerden Bjkye gidebilecek adam da yok zaten hepsi yüksek maaş alıyor.sergen kendi dedi zaten kaleci transferi istemiyorum utkuyla ersin mi biri ona güveniyorum dedi
mehmet abi gelene kadar değişmesem olmaz mı abi, ben de özledim onuLan @Mehmet Arslaner geldi zannettim değiştir avatarı
Sen değiştir karıştırmayalımmehmet abi gelene kadar değişmesem olmaz mı abi, ben de özledim onu
sakin yaaDorukhan bizde harika olur. Okay dan fazla is gorur.
Kumar olur bütünüyle.Dorukhan bizde harika olur. Okay dan fazla is gorur.