Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 49.067
- 51.059
- 3.683
Vay be
Sağdakini severdik..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Vay be
gs tarihinin en avel hocası bu yaSağdakini severdik..
Gelsin o zaman. Ayrica premier lig idmani yemis 1 sene tas gibi oynar her turluEn son 3 sene önce bi sakatlık yaşadı
Oyuncu ile anlaşılmış, sorun yokmuş. Görüşmek için kulüp bulamadıkları için ilerleyemiyorlarmışFener Cavani’yi alliyormus dogrumu?

Şifreyi vermiş yine, ilki Okay
Dzemaili'yi diyom renktaş.Yoksa ortadakine tepkim böyle..gs tarihinin en avel hocası bu ya
Bizden gittikten sonra izlemedim ama yetenek kaybolmaz, fiziki durum 2-2.5 ayda form tutar, uyum sureci keza oyle geriye sadece mental form kalir bu da FT'nin isi. Yanlis mi dusunuyorum.
hocam diagnenin o zamanki fiyatı oydu gelir gelmez doğrusunu tartışmam da adam tr tarihinin en flaş performansını yapıp devre arasında alındı keşke trezequete çökseydik ama nasipCrystal Palace'nin 9 Mil Satış hakkı varmış Sörloth için diyorlar... Bir taraftan Trabzon'un 6 Mil Satış Payı var...
Hamsiler 20 kazancak gibi.. Leipzig çok ciddi istek gösteriyor. Heriflere resmen piyango patladı.
Birisi Sörloth'ü 750.000e getirir,
Birir Diagne yi 13 Mil. Avro ya.
Transfer Istihbarat Şefi
Tabi hemen gelsin Maaşı bonservisi kiralık ücreti hiç sorun değil alt tarafı bonservisine 50 milyon verilmiş yıllarca Premier ligde 10 numara mevkinde döktürmüş bir isim. Nedir yaniGelsin o zaman. Ayrica premier lig idmani yemis 1 sene tas gibi oynar her turlu
3 saat sonra paket yapacağız ismailağa cemiyetinden harden şeyhini
Tahir Sarıkaya açıklandı mı
Carlo istemiyormus da bilmiyorum. Forumda biri ortaya atip aklimiza soktu.Bunun sakatligi falan var mi?
Dogru mu dedi mi bunu