Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Orta sahamizdaki durum o kadar vahim ki Hakan Arslan bile fark yaratir bizim takimda.

1599651080373.webp

ligin en istikrarlı topculardan birisi mhyden daha iyi bana sorarsan gelse yok demeyiz

FLAŞ: Mehmet Ayan: "Galatasaray, yeni sözleşmedeki maaşı 515 bin euro olan Donk'un menajerine de 500 bin euro komisyon ödeyecekmiş. Ayrıca sözleşmedeki bonus maddelerle Donk'un maaşı 1,5 milyon euroya kadar çıkabiliyor."

Febeli oyunculari gelince nerdeyse toocular cebinden ödeyecek. Bize gelince 500bin alan adam bonuslarla 1.5 kazanacak olur. Şerefsizsiniz

Orta saha transfer çalışmalarının bugün itibariyle tamamlandığı bilgisini aldım.

Onyekurunun menajerine 6 ayligina topcusunu getirdiği için 475 bin Euro veren de bu yönetim.Cikip yalanlamadilar adam belgeyi yayınladı bizim.yonetimden ses yok :)

Uydurmasyon basından habersiz yapılan etebo transferi sonrası yönetimi gömme haberleri bir anda çoğaldı.Çıkan haberler matematiksel olarak doğru da olsa zamanlaması ve hazımsızlığı art niyeti çok net gösteriyor.

Haber doğruda şunu sızdırmak şerefsizliktir. Seneye gelecek başkanın yolunu açıyorlar

Dursun okadar parayı saçmasaydı zaten ffp ye girmezdik
şimdi istediğimiz genç oyuncuyu alırdık borç yapıp mirasmı bırakılır.
sana miras kaldı 3 ev bırak birde 3 milyon borç mirası kabul edermisin ?

Dursunun adını bile anmak Galatasaray'a hakarettir.

O kadro kurulmasaydı belkide şampiyon olamayacaktık.O zaman ne olacaktı.Ffp galatasarayın beceriksiz iş bilmez tüm eski yeni başkanların ortak suçudur.Dursun özbek beceriksizide ünal aysal yönetimi yüzünden ffp ye girdik diyor.
Benim gözümde hepsi aynı..Hiçbir farkları yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt