- 5 Ağustos 2019
- 1.099
- 801
- 608
Ndao kötü topçu ona da kefilim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
adnan polat vardı galiba birde9 Eylül tarihinden not düşelim buraya
Mustafa Cengiz yonetim Galatasaray tarihinde hem.mali hem.idari olarak ibra edilmeyecek ilk yönetim olacak Mart ayinda
O idari sadece.adnan polat vardı galiba birde
buarada sen çok ciddi bir provokatör izlenimi veriyorsun banaHocada ciddi ciddi alzheimer belirtileri var aklı başında bir insan elinde en çok fayda sagladigin yerlinin gidişine izin vermez üstelik yabancı sınırı yolda
bu herif sallıyor ama senin herifti demi bu
despedov nasıl adam. pırpır mıdır? bilenler bir söylese

yes
herif sallamıyorsa da hurma satmaz heralde
ama gördüğüm kadarıynen iyi bir topçu NDAO
İkinci dediğin.Sokaktan bangir bangir muzik calarak gecen araba sahiplerinin hepsinin muzik zevkinin rezalet olmasi tesaduf mu yoksa comarliktan mi kaynaklaniyor?
Başka transferler. Diagne o sıralarda ligin en iyi golcüsüydü. Sen İtalya liginin en iyi golcüsü Ronaldo'yu almıyorsun. Kadroya giremeyen adamı alıyorsun. Bir takımda oynayan adamı almakla oynamayan adamı almak arasındaki farkı da söylettirmeyin millete renktolar gözünüzü seveyim.5-7 arası alınabilecek Diagne'yi son gün 13e aldık. Unutmayalım.
Etobo:
Lemina sevdiğimiz bir abimizdi. janti adamdı, instagramda story atmayı çok iyi bilirdi,mesela ben bilmem.
Çok sakatlanırdı, ben sakatlanmam.Kanattaki arkadaş abi pas dediğinde sırtını dönerdi,ben dönmem.
Taylan,abi oyunu ben kurarım dediğinde dalga geçerdi ben geçmem.
Lemina sevdiğimiz bir abimizdi ama pasları da bi tuhaf dağıtırdı.
Ne varsa ayağında gene döner dolaşır onun ayağında kalırdı, benim kalmaz.
Bizde top ortaya konur herkes ihtiyacı kadarını alır.
Lemina abim presi savunmaya yaptırırdı ben yaptırmam.Lemina sahaya şöyle fiyakalı, ama biraz da sakat çıkardı.Ben arkamı stoperlere verince, şöyle yaslanırım bi geriye.
herif sakattı rtaş
ayrıca avrupadada her topçu 18inde a takıma yerleşmiyor
örn
kane
mctominy
wan bisaka
fln...