Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Paranız yoksa çıkın paramız yok adam almayacağız eldekileri göndereceğiz.
Bu sene ffp son seneye hazırlanacağız de alnından öpeyim
İnsanları verem etmeye ne hakkınız var beceriksizler ordusu tez zamanda defolursunuz inşallah

Everton Lozanoyuda almayi istiyormus. Baya dransfer showu yapiyorlar. Yollasinlar ordan bize kiralik bir Sigurdsson.

Gkkcödödösösö zahavi olmamış fjfkfkfkldldls

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Etobo:
Lemina sevdiğimiz bir abimizdi. janti adamdı, instagramda story atmayı çok iyi bilirdi,mesela ben bilmem.
Çok sakatlanırdı, ben sakatlanmam.Kanattaki arkadaş abi pas dediğinde sırtını dönerdi,ben dönmem.
Taylan,abi oyunu ben kurarım dediğinde dalga geçerdi ben geçmem.
Lemina sevdiğimiz bir abimizdi ama pasları da bi tuhaf dağıtırdı.
Ne varsa ayağında gene döner dolaşır onun ayağında kalırdı, benim kalmaz.
Bizde top ortaya konur herkes ihtiyacı kadarını alır.
Lemina abim presi savunmaya yaptırırdı ben yaptırmam.Lemina sahaya şöyle fiyakalı, ama biraz da sakat çıkardı.Ben arkamı stoperlere verince, şöyle yaslanırım bi geriye.

5-7 arası alınabilecek Diagne'yi son gün 13e aldık. Unutmayalım.
Başka transferler. Diagne o sıralarda ligin en iyi golcüsüydü. Sen İtalya liginin en iyi golcüsü Ronaldo'yu almıyorsun. Kadroya giremeyen adamı alıyorsun. Bir takımda oynayan adamı almakla oynamayan adamı almak arasındaki farkı da söylettirmeyin millete renktolar gözünüzü seveyim.

Etobo:
Lemina sevdiğimiz bir abimizdi. janti adamdı, instagramda story atmayı çok iyi bilirdi,mesela ben bilmem.
Çok sakatlanırdı, ben sakatlanmam.Kanattaki arkadaş abi pas dediğinde sırtını dönerdi,ben dönmem.
Taylan,abi oyunu ben kurarım dediğinde dalga geçerdi ben geçmem.
Lemina sevdiğimiz bir abimizdi ama pasları da bi tuhaf dağıtırdı.
Ne varsa ayağında gene döner dolaşır onun ayağında kalırdı, benim kalmaz.
Bizde top ortaya konur herkes ihtiyacı kadarını alır.
Lemina abim presi savunmaya yaptırırdı ben yaptırmam.Lemina sahaya şöyle fiyakalı, ama biraz da sakat çıkardı.Ben arkamı stoperlere verince, şöyle yaslanırım bi geriye.

😑

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt