Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fleurquin
@10Fleurquin
·
2d
@10Fleurquin
adlı kişiye yanıt olarak
Stoperde 2-3 aday var ama Hugo olacak bence. Transferin son haftası da Linnes mevzusu gündeme gelecektir TS-GS arasında BJK'de istiyormuş Linnes'i

Bu sene tüm haberleri doğru çıktı neredeyse. Ts ile Linnes+ bir miktar para= Abdülkadir Parmak, Bjk ile Linnes+ bir miktar para = Dorukhan'a çok okeyim ben bir miktar para(300-500 bin euro civarı) umarım bu ikisinden biri olur.

büyük takımda oynamak kolay değil
statta dikkatlı izlemiştim bu herifi ayakları titriyordu
iasmin-latovlevici_1526284_m.webp

insallah asamoah olmaz 31 yasındaki sakat cöp .sol bek olarak alınsa bile istemem birde orta saha diye alıyorlar bu adam orta saha felan olamaz ya

Geçen hafta diğer başlıkta arkadaşın biri paylaşmıştı. Sports Digital kanalında Galatasaray programı var beyler. Yeni bölümü yayınlanmış. Yönetim övenleri izleyeceğimize bu arkadaşlara destek olalım. fb kanalında yerimizi alalım

lato geldiğinde sakattı ve sakat sakat oynamıştı hatta takımla idman bile yapmamıştı doğru dürüst
birkaç maç sonra taraftar ıslıklayınca takımdan kesilip sol bek olmadığından 3lü defansa geçmiştik
sonra ilginç bi şekilde tudor 3lü takıntısı yüzünden takımı bozdu diye laf edilmiş ve sonra o da kovulmuştu
klübümüzün özeti bu şekildedir

Harbi üzüldüm bu çocuğa. Tam kulübüne gitti yemin ederim. Çok iyi yönetliyor bu beerschot

Antep tehlikeli takım olmuş hoca yürüyen elemanları oğulları özellikle oynatmamali yoksa önce kendisi söver

lato geldiğinde sakattı ve sakat sakat oynamıştı hatta takımla idman bile yapmamıştı doğru dürüst
birkaç maç sonra taraftar ıslıklayınca takımdan kesilip sol bek olmadığından 3lü defansa geçmiştik
sonra ilginç bi şekilde tudor 3lü takıntısı yüzünden takımı bozdu diye laf edilmiş ve sonra o da kovulmuştu
klübümüzün özeti bu şekildedir

Linnes vardı ahbap. İlk haftalardaki oyunu Lato'dan daha iyiydi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt