Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hic yakin zamanda gidecek yabancilar var mi? Belhanda, Babel, Ozornwaffle, Sekidika, Linnes veya Diagne.
İki ya da üçü gider, talebe bağlı olaraktan. Biri kesin ozornwafor olur, digeri Linnes olur. Bu bilgi ya da duyum değil, benim mantığım. Yönetimin gönlü ister Belhanda, Babel gitsin, Terim Belhanda gitmesin diye rapor vermiş. Ama zaten ikisine de para veren yok imiş.

feghouli kaliteli oyuncudur onu da bozan belhanda bir an önce takımdan gönderilmeli. düş yakamızdan

İki ya da üçü gider, talebe bağlı olaraktan. Biri kesin ozornwafor olur, digeri Linnes olur. Bu bilgi ya da duyum değil, benim mantığım. Yönetimin gönlü ister Belhanda, Babel gitsin, Terim Belhanda gitmesin diye rapor vermiş. Ama zaten ikisine de para veren yok imiş.
Terim defolmali

Giuliano falan alinir mi acaba?

Ben iptalim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt