Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocanın ciddi hataları var ve bu hatalar hala devam ediyor fakat hocadan önce hocayı ateşe atan en zor zamanlarda bile arkasında duramayan sırf hoca zorda kalsın diye transfer yapmayan capsizlar eleştirinin en büyüğünü hakediyorlar

Gökhan Töre Beşiktaş ile anlaşamamış..

gökhan-töre-gs.webp

Verdiği isme bak sumudica :)) hahahahaa

Sumudica'ya gelene kadar pirlo,tuchel,de boer'in söylediklerini neden yazmadın?

Arda'yi bildiğim kadarıyla Hagi oynattı ilk önce
2004 sezonunda

2000 yılındaki ft'ye pek lafım yok.
Ne olduysa bizden ayrıldıktan sonra oldu devreleri yandı İtalya'da.

Pasta kesmeye YETER!
Milyonları çöplere vermeye YETER!
Avrupa'da rezil olmaya YETER!
Basın toplantısında Ağlamaya YETER!

Verdiği isme bak sumudica :)) hahahahaa

Sumudica'ya gelene kadar pirlo,tuchel,de boer'in söylediklerini neden yazmadın?

Arda'yi bildiğim kadarıyla Hagi oynattı ilk önce
2004 sezonunda

2000 yılındaki ft'ye pek lafım yok.
Ne olduysa bizden ayrıldıktan sonra oldu devreleri yandı İtalya'da.

Pasta kesmeye YETER!
Milyonları çöplere vermeye YETER!
Avrupa'da rezil olmaya YETER!
Basın toplantısında Ağlamaya YETER!

İstersen Alex ferguson Mourinho da var ama sana overdose yapıp senin yamultmak istemedim :)
Hagi mi ? bir daha raştırman lazım. Senin bildin kadarı zaten hep hatalı olduğu için yorumların da hatalı oluyor.
Hocanın kendi çıkardığı genç oyuncuları liste yapsam buraya sığmaz, lüzumsuz bir çalışma olur.
Ama genç oyuncu oynatmanıun duayeni TR de Samet Aybaba'dır. Onun için yetenekli yeteneksiz farketmez genç oynatma hastasıdır. Bir Samet hoca güzellemesi yap tam olsun..

Oyle bir ihtimal soz konusu olamaz cunku haziran'da Milli takimin EURO 2021 seruveni basliyor. Mecbur Mayis ayinda tum ligler bitmeli. 2.defa erteleyemezler yani.
Iyi de bu yaz da Euro 2020 vardi. Euro 2021 yine iptal edilip ligleri Temmuz'da oynatabilirler. Pandemi bitmezse o risk var

Kendi efsanesine tu kaka diyenlere taraftar diyemiyorum ben. Kimse kusura bakmasın. Hadi eleştiriyi geçtim hakarete varan noktalara giden laflar edemez kimse. Biraz değer bilmek,bilmiyorsan da en azından saygı göstermen gerekir. En büyük başarılarımızda Fatih Terim başımızdaydı. Bir gün teknik adamlığı bıraktığında oluşacak olan dominasyon boşluğunu yaşayınca anlayacaksınız. Eyyorlamam bu kadar.

Iyi de bu yaz da Euro 2020 vardi. Euro 2021 yine iptal edilip ligleri Temmuz'da oynatabilirler. Pandemi bitmezse o risk var
Dunya Kupasi da var 2022 de , surekli ertelenecek bir durum olamaz demek istiyorum. O zaman ligler erkenden tescillenir olur biter, Hollanda federasyonu yeni bir kanun cikartti buna simdiden onlem aliyorlar. Oyle pandemi var diye her sene ligler ertelenemez daha artik biliniyor cunku, ona gore tedbirler almislardir.

İstersen Alex ferguson Mourinho da var ama sana overdose yapıp senin yamultmak istemedim :)
Hagi mi ? bir daha raştırman lazım. Senin bildin kadarı zaten hep hatalı olduğu için yorumların da hatalı oluyor.
Hocanın kendi çıkardığı genç oyuncuları liste yapsam buraya sığmaz, lüzumsuz bir çalışma olur.
Ama genç oyuncu oynatmanıun duayeni TR de Samet Aybaba'dır. Onun için yetenekli yeteneksiz farketmez genç oynatma hastasıdır. Bir Samet hoca güzellemesi yap tam olsun..
Arda'yı A takıma ilk alan Hagi diye biliyorum oynatan da Gerets. Terim'in oynattıkları ve takıma kazandırdıkları (2000 sonrası) Sabri Sarıoğlu(Lucescu kadroya aldı ama hiç oynatmadı), Uğur Uçar, Semih Kaya, Emre Çolak ve Ozan Kabak. Bunlar ciddi katkı verenler. Ozan için hocaya pay vermemek için uğraşıyorlar ama nafile ş.l. maçında da oynattı ondan öncesinde milli takımdan sakat dönmüştü zaten. Sezonun 4. maçından itibaren verdi formayı. As adamları düzeldikten sonra da oynatmaya devam etti. Boş yapmaya gerek yok.

Zaten bunların dışında oynayanlar Arda, Aydın, Ferhat, Mehmet Güven başka aklıma gelmiyor. Orkun ve Aykut var bir de ama Aykut başka yerden gelmişti galiba.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt