Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu sene bizde kaos olacak biz kaostan hep bir şekilde güçlü çıktık ona güveniyorum ben. Ekim- Kasım gibi ertelenen mali genel kurul yapılacak ve onda yönetim bu sefer hem idari hem mali olarak ibra edilmeyecek ve Kasım yada Aralık'ta biz de seçim olacak ondan sonrası kısmet.

1 sene daha sabredelim mayısta gidiyorlar zaten
seneye ffp de bitiyor
Yeni gelen yönetim mal değilse Terimle devam eder her türlü
Ffpsiz terim hamlelerini merak ediyorum iyi bir yapılanmaya girip artık kendinden sonra gelecek tdyi yetiştirmesi lazım riera/selcuk
rieranın futbol aklına bayılıyorum inşallah uzun yıllar hizmet eder kulübümüze.

1 sene daha sabredelim mayısta gidiyorlar zaten
seneye ffp de bitiyor
Yeni gelen yönetim mal değilse Terimle devam eder her türlü
Ffpsiz terim hamlelerini merak ediyorum iyi bir yapılanmaya girip artık kendinden sonra gelecek tdyi yetiştirmesi lazım riera/selcuk
Seçim mayısa kalmaz yıl bitmeden seçim olur.

Tisserand biraz vurdumduymaz, basit oynamayi sevmeyen atletik stoper. Türkiyedede umarim zor pozisyonu cözüyüm diye calim atmayi dener ve gol yedilir.

311485868963.jpg

dua edelim teles satılsın yoksa bu adamlar adam satıp transfer yapamayacak belli oldu iyice
mayısta düzgün bir yönetim bulmak şart

Madem kimseyi alamıyoruz biz neden bonservisi elinde olan futbolculara yonelmiyoruz anlamış değilim

Kulübün kasasında olması gereken belgeler gazetecilerin elinde geziyor, yönetimin transferden bağımsız kontrolü kaybettiği bariz. Mayıs falan deniyor mayısa önümüzdeki senede gider, mümkün olan en kısa sürede vedalaşalım artık.

Kulübün kasasında olması gereken belgeler gazetecilerin elinde geziyor, yönetimin transferden bağımsız kontrolü kaybettiği bariz. Mayıs falan deniyor mayısa önümüzdeki senede gider, mümkün olan en kısa sürede vedalaşalım artık.
Menajerlerden ele geçiriyor da olabilirler.
Malum eli kolu kuvvetli gazetecilerle papaz oldu yönetim.
O arkadaş servis ediyor olabilir .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt