Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Babel kagni gibi filan degil gecen sene ligi kucumsedi nasilsa oynarim dedi bu sene dunya kupasinda oynamak icin kasarsa bizim ligteki bekleri rahatlikla gecer
nasıl ligi küçümsedi bu adam senelerce epl de oynayıp buraya gelmedi burdan gitti zaten,babel bildiğin hantal yaş ilerledikce iyice çaptan düştü zaten bizim ihtiyacımız olan tipte bir adam değil bide onyekuruyla kıyaslanınca çok normal..

Allah bu şerefsiz namussuz fb yi yöneticisinden futbolcusuna bunlara köpeklik yapan hakemini federasyonunu kahretsin zaten zor bir gün geçiriyordum kafa dagitayim diye maçı açtım penaltıyı gördüm tansiyonum yükseldi 2 ilaçla zor kendime geldim bir daha da bu köpeklerin maçını izlemem sağlığımdan önemli değil

Boşverin feneri.Geçen sene de uçuyorlardı.Lig ortasında yine tepetaklak giderler.Hele erol hiç kaldıramaz.Biz kendimize bakalım diyecem ama bizden de olmaz.

şu an için pek ümit vaat etmiyoruz.

ama düzelmeyecek bir durumda değiliz. 2-3 hamleye ihtiyaç var.

etebo haricinde bir orta saha daha. (aslında 2 ama bir taneye de fitiz.)
bir de atlet, driblingçi kanat.

şu hamleleri yapsak lige zor fikstürden ötürü kötü girsek bile bir noktada toparlayabiliriz. ama yapamazsak bu sene de geçen yılki gibi bir sezon geçiririz.

Arda Kardeşlerin performansında düşüş gördüm.Geçen sezon 3 penaltı vermişti bu sene 2 tane verdi.

Allah Galatasarayımıza ve taraftarımıza sabır versin bu sene de organizasyonlara karşı mücadele vereceğiz.

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

şu an için pek ümit vaat etmiyoruz.

ama düzelmeyecek bir durumda değiliz. 2-3 hamleye ihtiyaç var.

etebo haricinde bir orta saha daha. (aslında 2 ama bir taneye de fitiz.)
bir de atlet, driblingçi kanat.

şu hamleleri yapsak lige zor fikstürden ötürü kötü girsek bile bir noktada toparlayabiliriz. ama yapamazsak bu sene de geçen yılki gibi bir sezon geçiririz.

Bu yönetimi bildiğim için umutsuzum.Yoksa 2 os bir kanat ile yine favori hale geliriz.Erol fatih terim ile baş edemez.

benimde transfere dair pek umudum yok ama insan bekliyor işte.

davila bir şeyler ayarlar belki.

Almaları lazım.Bak adamların yedekleri sosa ozan tufan mert hakan falan.Bu uc adam bizde olsa rahat rahat şampiyon olurduk.Hocaya yazık etmesinler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt