- 26 Eylül 2012
- 121.983
- 72.485
- 5.068
Hep sorcaktım unutuyorum. Senin bu Palace sempatin nerden geliyorulan sorloth palacea para kazandır it
sent via GSC
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hep sorcaktım unutuyorum. Senin bu Palace sempatin nerden geliyorulan sorloth palacea para kazandır it
3 yıl önce 10 mil.€ bonservis ödeyerek aldığımız takımımızın "10" numaralı oyuncusu gidiyor diye bayram ediyoruz kimse bonservis filan konuşmuyor, bu bile ne kadar zulüm olduğunu gösteriyor Belhanda'nın

Rakipleri sigurdsson yaparızdusunsene ustad, bedevi gitti ve yerine Sigurdsson geliyor

o senin hatan olabilir üstat
Bu sefer gitti gibi be reisDursun gitti
Şimdi de Belhanda gidiyor
Gitmezse büyük sıçarız yalnız

sence ben belhin yerine yazar mıyım birini üstat mevkisel parantez oParantezi hatalı yapmışsın belhandadan sonra açınca karışmış sanki belhandanin yerine gibi olmuş o kısım
Bu gece hiçbir şey proveke edemez beni Karabacakonur kafanı patlatırım ha şımarma 2 güldük diye adam gibi konus. bilal misin
Artık yazacak gibisin reissence ben belhin yerine yazar mıyım birini üstat mevkisel parantez o![]()
İzni üyeler yerine gerekli yerlerden almazsan başına ne geleceğini biliyosun di mi Musapmodlardan bana da izin verirsiniz üyeler olarak herhalde .d
okudugunu anlamayan biriyle ugrasmak bana ve ailemin temsil ettiği değerlere yakışmaz onur!Bu gece hiçbir şey proveke edemez beni Karabacak![]()
üstat evreni görünce psikolojim bozuluyor yavBelhnda gitmez boşa umutlanmayın