Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ücüncü kalecimizi bari 1 milyona satsaydik. O zaman kimse birsey demezdi.
Yalnız o rakam 1 milyon Euro idi renkdaş yanlış hatırlamıyorsam. Adamlar 3. Kalecisini 2. lige 1 milyon Euro'ya sattı yersen, kimsede soruşturma açmadı hatta haberi bile çıkmadı.

Bu tarihini bile bilmeyen şike sempatizanı ergen birde bize laf sokmaya kalkmış 100 bin Euro için. Utanarak ve ibretle takip ediyoruz bu zavallıları.

Emre kaplan demin cidden etebonun Lisansi daha cikmadi dedi xdddd

Trabzon Bjk maçının hakemlerininde testi pozitif çıkmış. Ertelenir bu maç.

Daha ilk haftadan ligin oynanmaması gerektiği gerçeği ortaya çıktı.

Her hafta bir maç ertelenecekse lig oynanmasın bu sene

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ortasahamız da yok bence de oynanmasın. Belhanda gitsin lig bitsin ben fitim. Gitsin hatta maçlara 10 kişi çıkalım, yerine adamda almasalar yine de gitsin. Gitsin yani.

EhtNZVdX0AAHdnx

Lemina mac kacirmaya erken baslamis
Seri neden kadroda yok acaba

SM-G770F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Konyaspor'dan ayrılan Bülent Korkmaz: "Geçen sezon santrfor mevkiinde büyük sıkıntılar yaşadık. Bu sıkıntıyı yaşamamak için transfer konusunda çok çalışıyorduk ama bir anda yönetim transfer yaptı. Oyuncuyla anlaşıldıktan sonra bilgi verdiler ve ben bu oyuncuya onay vermedim."
Bülent Korkmaz: ''Onay vermediğim bir oyuncu transfer ediliyorsa, orada teknik direktör olmadığı varsayılıyor demektir benim açımdan. Şimdiye kadar hep onay alınırken böyle bir olay olunca karşılıklı anlaşarak ayrılma yoluna gittik.'' (beIN SPORTS)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt