Hasan Bekir
Berlin Panteri
- 11 Temmuz 2010
- 42.453
- 36.915
- 3.798
Marcao'da, Falcao'da maça çıkıp gelmişti o yüzden Okay iptal olmaz ama bitmemiş görüşme devam ediyor herhalde. Belhanda'da bizde sahaya çıkacak belki de öyle gidecek.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ozgur yine mi hakli cikti![]()
Marcao'da, Falcao'da maça çıkıp gelmişti o yüzden Okay iptal olmaz ama bitmemiş görüşme devam ediyor herhalde. Belhanda'da bizde sahaya çıkacak belki de öyle gidecek.
resmin bile yok korkakBen de diyorum, mac konusuna bi ferahlik, bi huzur gelmis... demek ki senden kaynakli.
Eline saglik musap
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ndiaye maçtan önceki akşam kamptan ayrılıp gitmişti, Luyindama transfer döneminin son günü takımıyla antrenmana çıkmıştı olabilir bunlar neticede Okay resmi olarak Celta Vigo'nun oyuncusuMarcao'da, Falcao'da maça çıkıp gelmişti o yüzden Okay iptal olmaz ama bitmemiş görüşme devam ediyor herhalde. Belhanda'da bizde sahaya çıkacak belki de öyle gidecek.
benlik durum yok ama haketmissinresmin bile yok korkak
neyi hakettim ya siber zorbaliklariniza son verinbenlik durum yok ama haketmissin
neyi hakettim ya siber zorbaliklariniza son verin![]()
3.5 mu? Bürüt maaşı premier ligde daha fazlaya gelir adamın.Tamam iste bizde 3.5 verelim gelsin parasini cikarir fuze gibi adam
neyi hakettim ya siber zorbaliklariniza son verin![]()