Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Marcao'da, Falcao'da maça çıkıp gelmişti o yüzden Okay iptal olmaz ama bitmemiş görüşme devam ediyor herhalde. Belhanda'da bizde sahaya çıkacak belki de öyle gidecek.

Marcao'da, Falcao'da maça çıkıp gelmişti o yüzden Okay iptal olmaz ama bitmemiş görüşme devam ediyor herhalde. Belhanda'da bizde sahaya çıkacak belki de öyle gidecek.
Ndiaye maçtan önceki akşam kamptan ayrılıp gitmişti, Luyindama transfer döneminin son günü takımıyla antrenmana çıkmıştı olabilir bunlar neticede Okay resmi olarak Celta Vigo'nun oyuncusu

Bir şekilde bonservis geliri sağlarsak takıma Okay transferi biter diye düşünüyorum ki yönetimin güvendiği bir şey olmalı Belhanda veya Babel satılabilir transfer dönemi bitmeden

Bence Okay gelecek. Sebebi hissiyet değil ama.

Şu herif bunu dediyse bu iş bitmiştir. Nerdeyse 2 yıldır takip ederim, daha kolpa bir haberine rastlamadım. Hatta bildiği çoğu şeyi de yazmıyor Twitter'dan. Bazen canlı yayın yapıyor, orda güzel bilgiler veriyor. Nerdeyse 2 aydır Belhanda öyle ya da böyle gidecek diyordu.

Şu twit de önemli. Tarihe dikkat. Daha ortada Okay haberleri yoktu.

Gomis olayının perde arkasını da bu herif anlatmıştı. vs vs

Yorumlara pek cevap vermiyor. Ama arada ordan da güzel ekmek çıkıyor. Takip etmenizi öneririm.

Ben 10 numara kim olacak, onu merak ediyorum.

Belhanda'nin tum parasini Sigurdsson'a versek olmuyor mu?
1 milyon da UCL bonusu koyalim.
Gidip sakat adama filan harcamayalim. Ya Sigurdsson'i alalim ya da Alex Texeira'yi bekleyelim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt