- 13 Ekim 2014
- 108.810
- 58.472
- 4.588
Süleyman Rodop: Galatasaray, Okay Yokuşlu transferinde sona geldi.. Anlaşma kiralık, satın alma opsiyonu üzerinden olacak.
canlida bunu + nainggolan yok diyip bu ne simdi. icip girmis
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Süleyman Rodop: Galatasaray, Okay Yokuşlu transferinde sona geldi.. Anlaşma kiralık, satın alma opsiyonu üzerinden olacak.
Etebo kap geldi görüşmeler başladığına dairBeyler uzak kaldım gündemden etebofa son durum nedir bir de naingolan ve okay isimleri ne ara çıktı var mı gerceklik payı ?

Galatasaray’ımızın yeni scout transferi, Benjamin Hvidt. 
Nainggolan muhteşem olur tabii de, hiç ihtimal vermiyorum.Feg yerine de gollan gelse tamamdır
Beyler uzak kaldım gündemden eteboda son durum nedir bir de naingolan ve okay isimleri ne ara çıktı var mı gerceklik payı ?
Sen kaç sayfa takip ediyorsun üstat@newsforgala: ÖZEL HABER |
Galatasaray’ımızın yeni scout transferi, Benjamin Hvidt.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Etobo Kap geldi,Okay'i dün gece Evren Turhan söyledi,bu gün DHA, Habertürk vs herkes bitti dedi.Naingolan İtalyan basınına düştü herhalde, sonra twitter duyumculari hepsi onun ismini verdi.Basinda çıkan diğer isimleri Özgür Ayten (Lerma, Kolibaly hariç) yalanlamıştı zaten.Beyler uzak kaldım gündemden eteboda son durum nedir bir de naingolan ve okay isimleri ne ara çıktı var mı gerceklik payı ?
Sen kaç sayfa takip ediyorsun üstat![]()