Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Okay gelirse sanirim bu hafta oynar. Yahu su hamleleri neden 1 2 hafta once yapmiyoruz

Adjustments.webp

Nolur yıllık 2.5 üstü vermeyelim hiçbir yıldıza

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yine transferin büyüsüne kapılıp gidiyoruz.Çıkıntılık yapmak istemiyorum ama Nainggolan, Okay, Etobo yine kiralık isimlerle dolduracagız kadroyu.Geri dönüşü olmayacak bir harcama.Mesela Nainggolan maliyeti min 4-5 milyon olacak.Şampiyon olursak amorti ederiz ama ya olamazsak? Her yaz başı genc alalım, geri dönüşü olsun istiyoruz ama yönetim beceriksizliğini örtmek için 2 3 isim artıyor ortaya.Birde asalak taraftar hesapları"Kan istiyoruz", "Var bir hatyalimiz" gibi sacma sapan seylerle taraftarı yani bizi gaza getiriyor.

Takımımız genc dinamik olur, kiralık yıldız transferine kim karşı çıkabilir?Ama bizim asli önceliğimiz genc fırsat transferleri olmalı ya.Nainggolan'ı istemeyeni Allah çarpar ama 5 milyon maliyetle mi?.Gent bütün forumun dilendiği Bukari'yi 1.3 maliyetle aldı yahu. Max 500 maaş verir.Bizim kurtuluşumuz artık bu tarz isimlerde.Batıyoruz batıyoruz batıyoruz!
Satış yapabilsek genç alacaktık zaten ana plan buydu ama elinde 1.7 milyon euroyla 3 orta saha bir kanat nasıl alacaksın?

Hatayın aldığı adama traore çok net iyi oyuncu keşke biz alsaydık hem de solak

-Nainggolan haberini yönetim medyayı meşgul etmek için salıyor olabilir.
- Bir yandan da Ndiaye haberi de Nainggolan gibi bitti geliyor noktasına gelince resmi olarak yalanlandı. Nainggolan yalanlanmadı.

Bakalım ne olacak?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt