Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Günaydın trtGalatasaray, Celta Vigo forması giyen Okay Yokuşlu’yu gündemine aldı. (TRT Spor) Galatasaray, Celta Vigo forması giyen Okay Yokuşlu’yu gündemine aldı. (TRT Spor)
Ekimde iyileşeceğinin kaynağı götün herhalde.Nasil anlami yok ya ekimde falan iyilesir
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Okay'ı almak istiyor gibi yapıp Denis Suarez'i almışız.
olurkap yoksa seni konudan sutluyorum
Badou'yu çok iyi hatırlıyorum hatta Burak Elmas tweetleride duruyordur. %10 olduğu için 1,6'yı 1'e düşürdük demişti. Emre Kılınç içinde kusura bakmasında Nevzata güvenmiyorum.Doğrumu, Emre’yi bilmem ama Badou yüklü paraya gitti normaldır o kadar menajerlik ücreti
Galatasaray, Celta Vigo forması giyen Okay Yokuşlu’yu gündemine aldı. (TRT Spor) Galatasaray, Celta Vigo forması giyen Okay Yokuşlu’yu gündemine aldı. (TRT Spor)
Abi adam.çalışıyor şu an. Luyindamada ayni.hatayi yaptık adam nisanda iyileştiEkimde iyileşeceğinin kaynağı götün herhalde.
okay hamsilerin orta sahasında yusufla beraber en çok beğendiğim isimdi.Şavaşçı bir orta saha ,hava topu ve duran toplarda iş yapar.İnşallah olur.Bunların yanına imkansız ama bir ninja ve hızlı bir kanatla lige hazır olur takım Allahın izniyle
ne ekimi yav ikinci yarıya hazır olsun bizim için iyidir malesef durum bu...Nasil anlami yok ya ekimde falan iyilesir
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Fernando / Banega gibi olmasin![]()