Can Akasra
Büyük Kaptan
- 26 Aralık 2016
- 25.716
- 11.788
- 1.163
Etebo+2 orta saha gelecekse kabul
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tiote'nin bacakları ve ayak bilekleri meftaydı kalp problemi bilinmiyordu.Etebo için sağlam bir sağlık kontrolü lazım.
Cheick Tiote'yi de getirmiştik İstanbul'a ama sağlık taramasından sonra almamıştık.
Adam 2-3 yıl içinde ölmüştü.
O işler hiç belli olmaz.Geldiği zaman Rodrigues vardı.Etebo'ya da kulübü Onyekuru gibi yatırım yapmış.İnşallah iyi katkı vereceğine ben inanıyorum..Onyekuru bize gelmeden önce oynadığı son 2 sezonda kanatta oynayıp çift haneli gol sayısını bulmuştu. Onyekurudan ne alacagımız belliydi
ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bir iki gune gelecek diyordu hahahahaha
Muhtemelen ben onlardan fazla şey biliyor olurdum eğer uğraşsaydım.Bir iki gune gelecek diyordu hahahahaha
Bizden fazla bir sey bilmiyorlar
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Dalgasına paylaştım zatenBir iki gune gelecek diyordu hahahahaha

Bilmiyorum da... Kiralık mı diye sordular kesin bir şey söylemediRodop'un sürpriz dediği kim acaba Lerma mı ?
Bir iki gune gelecek diyordu hahahahaha
kardeşm napsın bu adam olmasa ekici geliyo yafatıh terım de pas oyunu oynyacagım dıyor sonra gıdıp getafenın suratlı oldugu ıcın sag kanatta oynattıgı pasla alakası olmayan bır adamın transferıne onay verıyor