Can Eroğlu
Aslan Üye
- 21 Ocak 2019
- 8.002
- 6.752
- 718
17-18 Ndiaye = Etebo
Tek fark Etebo 1,2 tık daha zekalı
Tek fark Etebo 1,2 tık daha zekalı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ulan sen şimdi şizo gibi dolanıyorsundurİş yerinden birisi. Sık sık yanyana geliyorduk iş yerinde
Seyrettin mi Sergen etobo'yuIddiali ama iddiasi fazla gereksiz bi yorum olmus.etebo iyi transfer. iyi forumlar
yorma adamı bir kere de
Yok pizza yiyorum. Karılara yazıyorum. Tek korkum annemUlan sen şimdi şizo gibi dolanıyorsundur![]()
Geçmemiştir lan belki tırsma hemenYok pizza yiyorum. Karılara yazıyorum. Tek korkum annem
İş yerine kızdım bugünGeçmemiştir lan belki tırsma hemen
italyanlar dün demisti. ama bizim duyumcular yok diyoNainggolan'la ilgili kaynak var mı yoksa fantezi olarak mı yazıyoruz?
Herkes aynı şartlarda çalışmıyor mu zaten cam fanusa mı kapatsınlar milleti ne kızıyonİş yerine kızdım bugün
Sevgililerdi zatenEvlenmişler.![]()
Bu ne lan
HAHAHHAHAHHAA
Hayır. Aynı şartlarda değil. Ama kızma durumu o değil.Herkes aynı şartlarda çalışmıyor mu zaten cam fanusa mı kapatsınlar milleti ne kızıyon
Ne o zaman lan neden gereksiz mesaj attırıyon söyle işteHayır. Aynı şartlarda değil. Ama kızma durumu o değil.
Allah daha cok versin kardes aman aman demeye gerek yok dedigin kadar kotuyseLemos-Tisserand allah sabır versin , fenerin bu sene defansta bireysel hatadan en az 20 gol yemesi var gibi.Hele serdar-Sadık-Lemos-Tiserrand rotasyonu aman aman.Bu adamlar yolda bile hatalı yürüyorlardır.