- 1 Ağustos 2014
- 63.830
- 75.026
- 4.338
Sürpriz Lerma gibi geliyor bana hala
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O zaman para vardi usta. Artik yok. Sampiyonlar liginin ayak basti paralarida yok. Ustelik Falcao gibi dusustede degil adam. Olursa harika olurda, ben beklentileri dusuk tutalim derim.olur neden olmasın
falcao'yu bu ülkeye getirdiler
Sosa dili disarda geziyor ozan hep ortalama oynuyor gustavoyu begeniyorum.Bencr okay etobo radja daha iyi 3 lu olurGustavo
Ozan sosa
Daha iyi ama onlar yasli ezilmeyiz bence
Sakami?Gustavo
Ozan sosa
Bi anda a.albayrak bu tweeti okurken profildeki resmi gibi durusunu hayal ettim. Sanki acayip calisip didinip almislar gibi kasil kasila okuyup layk'lamistir tweeti. Halbuki davilanin hallettigi bi transfer
Yerli Nzonzi.Ayaği düzgün,fizikli, ön liberoda pozisyon almayı biliyor,hava toplarinda etkili.Eksiği agresiflik, ateşleyicilik.okayi alici gozle izleyen varmi,hic dikkatli izlemedim elemanı
Bodop gündem olmuşBonservis bedeli ödenmeyecek bir Alex Teixeira bu ligde estirir. Handa ve Feghouli'yi yollaman lazim tabi onu alabilmek icin.Bu takıma hızlı oyuncu şart yoksa çok canımız yanacak, Okay o açıdan riskli iş olacak.
Ya sol kanada ya da 10 numaraya skorer, hızlı, dribbling yapabilen biri şart. Ömer diyene küfrederim.
Yoo degil gustavo cok iyi oyuncu sosa da kreatif tarafi olusturur ozan da iyi kosar. Ama dedigim gibi gustavo ve sosa yasliSakami?
Özgür Ayten efektiForumda millet duyumsuzluktan birbirine sarıyodu.iyi oldu şöyle üst üste ya mis gibi oh
gustavo ligin ikinci yarisinda yelkenleri suya indirirYoo degil gustavo cok iyi oyuncu sosa da kreatif tarafi olusturur ozan da iyi kosar. Ama dedigim gibi gustavo ve sosa yasli
Sosa da dayanamaz gibi. Valenciayi izledim gecen topu gorunce karpuz gormus gibi bakiyordu rodriguezi de cok ararlargustavo ligin ikinci yarisinda yelkenleri suya indirir
Bunun neresi iyi bi gustavo iyi burda.Bu orta saha nasıl iyi gustavoyu çıkarıp herhangi bir orta saha koysan zaten karagümrük seviyesinde.Sosa futbolu unuttu artık.Okay-Etebo-Naingollan 10 kat daha tempolu ve iyi bu orta sahadan.Nainggollan gibi adam yok ligde.Okay keza türk olmasından bağımsız zaten iyi adam.Etebo da ndiayenin iyi haliGustavo
Ozan sosa
Etebo kac aydir antreman yapmiyor acaba. Bu da ayri bir dusundurucu nokta. Kendine gelmesi zaman alacaksa paket olabilirizBu takıma hızlı oyuncu şart yoksa çok canımız yanacak, Okay o açıdan riskli iş olacak.
Ya sol kanada ya da 10 numaraya skorer, hızlı, dribbling yapabilen biri şart. Ömer diyene küfrederim.
rodrigues bizim bildigimiz beyinsizin teki yav. en iyi döneminde biz kullandik onu. yasi olmus 30Sosa da dayanamaz gibi. Valenciayi izledim gecen topu gorunce karpuz gormus gibi bakiyordu rodriguezi de cok ararlar