Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Orta sahaya yıldız isim olarak şuanda olması en muhtemel isim Neinggolan..

Zaten geçen yıl bu transferde kendisi ve kulübü ile anlaşılmıştı. Transfer bitmeye yakındı. Ama eşinin tedavisi için ülke dışına çıkmak istemedi.. Bu sene eşiyle alakalı şartlar ne seviyede bilmiyorum ama işin o tarafı çözüldüyse Neinggolan transferi gerçekleşir.

Bu yönetim beceremez ya da Neinggolan imkansız şeklinde olan yaklaşımları doğru bulmuyorum.

yönetici olsam rodop veya nevzat'a haber ucuracagima twitter'dan ergen ergen kendi hesabimdan alevli top koyarim daha iyi

rodrigues bizim bildigimiz beyinsizin teki yav. en iyi döneminde biz kullandik onu. yasi olmus 30
ligde herkes onu nasil savunacagini biliyor
tek basina bir fark yaratma ihtimali yok
Ben gecen sene maclari izledim gustavo vedat rodriguez harici fark yaratan oyuncu yoktu. Rodriguez direkt kaleye gidebiliyor beyinsiz falan ama tutamiyorsun

Fener bu yaş ortalaması ile lig+ t.kupası ile 45 maçı çıkaramaz.Geçen sezon gibi lige gazlı girip 2.yarıda çökerler.Ama geçen seneye göre daha iyi ve ligi bilen oyunculardan kurulduklarıda 1 gerçek.

1599504715128.webp

Hayırlı olsun demek üzereyiz

Okay - Donk

Etebo - Omer - Taylan

Arda - Emre Akbaba - Belhanda

Fena degil... sol kanada Onyekuru-Bruma gibi oyuncu geldi mi tamamdir. Aslinda bir orta saha daha lazim ama o da Belhanda‘nin gidisine bagli.

Basak’in Mahmut-Irfan-Aleksic-Topal-Azubuike-Berkay orta sahasi ile sampiyon oldugunu hatirlatalim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt