Cengizhan Kaya
Ulubatlı Souness
- 23 Ocak 2010
- 34.270
- 24.318
- 3.093
Nainggolan gelsin forumdan 20 kişiye 5 tam ekmeğe kokoreç 5 yarım kokoreç 5 yarım köfte 5 çeyrek ekmek köfte ve 20 midye ısmarlarım içecekler sizden.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yahu bu adam serdar aziz haric hic bir bok bilmedi oda menajerden aldi haberi halen rodop ta rodop bunak bir dede bosuna sevinmeyinRodop tamamen Naingolanı işaret etti çünkü sabahta renkli bir kişiliği var vs bişeyler demişti tahminen dövmelerinden dolayı![]()
Ahmette mi ısmarlayacaksın renkdasNainggolan gelsin forumdan 20 kişiye 5 tam ekmeğe kokoreç 5 yarım kokoreç 5 yarım köfte 5 çeyrek ekmek köfte ve 20 midye ısmarlarım içecekler sizden.
evet yok mu artıranNainggolan gelsin forumdan 20 kişiye 5 tam ekmeğe kokoreç 5 yarım kokoreç 5 yarım köfte 5 çeyrek ekmek köfte ve 20 midye ısmarlarım içecekler sizden.
Bir de o vardı demi unuttum onuJohansen asist yapmış.Maçı açalım..
mhy yarim sezonluk sivas oyuncusuOkay mı MHY mi deseler 100 defa Okay derim,
MHYı milli takimda gördük 2 presi yiyince aptallaşiyor..
Ben gecen sene maclari izledim gustavo vedat rodriguez harici fark yaratan oyuncu yoktu. Rodriguez direkt kaleye gidebiliyor beyinsiz falan ama tutamiyorsunrodrigues bizim bildigimiz beyinsizin teki yav. en iyi döneminde biz kullandik onu. yasi olmus 30
ligde herkes onu nasil savunacagini biliyor
tek basina bir fark yaratma ihtimali yok
Beni yaz yemek sepetinden bekliyorumNainggolan gelsin forumdan 20 kişiye 5 tam ekmeğe kokoreç 5 yarım kokoreç 5 yarım köfte 5 çeyrek ekmek köfte ve 20 midye ısmarlarım içecekler sizden.