Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Okay her sekil gelsin seneye mecbur lazim olcak seneye okay gibi adam bulamayiz omer taylana kaliriz reis
Okayı ofansif döneminde beğenirdim de şu an biraz mesafeliyim ben. 3-4e bitirsek iyi de 7 falan çok.
Aslında Okay alınması daha iyi o zaman.. Hızlı kanat için +1 yabancı limiti olur. Yabancı limitini açmak için Muslera bile askıya alınacak deniyor. Bu noktada Okay kritik isim yerli olduğu için..
Evet güzel bir düşünce bu, alabilirlerse iyi olur zira sola o tarz adam şart.

EhVXKkYWoAAGfkU

Galatasaray bugün Karo Etebo’yu getirdi… Büyük de risk alıyor! Umarım iddia edildiği gibi “sağlık testini” geçemez, sarı-kırmızılılar 1 euro’nun bile değerli olduğu şu dönemde müzmin sakat bir oyuncuya para ve bel bağlamaz.

fotosporda böyle yazmışlar.. ne diyorsunuz?

Okay-Nainggolan-Hızlı iyi bir kanat alınsın yönetime tek laf etmem bu dönemle ilgili
Birbirini tamamlayan orta saha olur;Biri saf ön libero ayağı temiz,fizikli, genç diğeri orta saha beyni, agresif,oyun kurucu.Etobo'da 8 numara (box to box)tempo katar.Hizli bir kanat da bu orta saha ile takımı uçurur.Tabi işin fizik kondisyon tarafı da halledilir ise.

Bu uluslar Ligi'nde bir maçı olsun canlı veren bir Türk kanalı Yok mu ya bu nasıl iş

Galatasaray bugün Karo Etebo’yu getirdi… Büyük de risk alıyor! Umarım iddia edildiği gibi “sağlık testini” geçemez, sarı-kırmızılılar 1 euro’nun bile değerli olduğu şu dönemde müzmin sakat bir oyuncuya para ve bel bağlamaz.

fotosporda böyle yazmışlar.. ne diyorsunuz?

Oyuncu geçen senenin sonunda sakat değilmiş.
Fotospor spor medyasının dibi tamamen.

Okay Yokuşlu olursa mükemmel transfer olur.

Yönetimi ayakta alkışlarım.

Ve beni rezil etmiş olurlar. Bunu da gururla açık açık çıkıp söylerim.

Bu takıma hızlı oyuncu şart yoksa çok canımız yanacak, Okay o açıdan riskli iş olacak.

Ya sol kanada ya da 10 numaraya skorer, hızlı, dribbling yapabilen biri şart. Ömer diyene küfrederim.

Benim düşüncem orta sahaya ortalama oyuncular alırsın.
Ama şu ligde kanatlarda fark yaratan isimler olmalı.Kilidi açacak, takımı ofansif yönden ileriye taşıyıp fark yaratacak oyuncular bunlar..O söylediğin özelliklerde bir tane adam az olur yetmez..

Bizim golcülerimiz hantal yapıda adamlar.
Birde arda, emre kılınç falan ilk 11 olursa çok sıkıntı çekeriz.

Malesef gene doğru planlama ve çalışma yapılmadı.Her zamanki gibi geç kalındı.Umurlarında olduğunuda düşünmüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt