Serdar Sezgin
Aslan Üye
- 22 Haziran 2013
- 7.552
- 4.972
- 1.298
Sigurdsoon alınıp belhanda 8e çekilebilir mi acaba zaten ben 10 numara değilim diyip diyip duruyordu sanki 8de xavi iniesta oluyor kendisi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Satılsın demiş zaten okuduğum kadarıyla. Ama satılık mı gider kiralık mı bilmiyorum Levy gibi bi adam 60 milyon saydığı oyuncuyu ucuza bırakmazNdombele ile Mou arasında problemler var, istemiyor bariz.
Asist yapmis. Adeta al da at asistiBizim Omar nasıl oynuyor Norvecte izleyen var mı
Hadi be. Bu adamı alsak var ya offf. Çok severim kendisini.duran top şut pas her b*k var al geç
Gedson geri döndü mü o iş noldu?Satılsın demiş zaten okuduğum kadarıyla. Ama satılık mı gider kiralık mı bilmiyorum Levy gibi bi adam 60 milyon saydığı oyuncuyu ucuza bırakmaz
Gedson 1.5 yıl kiralık diye biliyorum yani 1 yılı daha var. Ndombeleyi Poşe çok istedi o yüzden o kadar para saydılar sonrası malum. Hojberg gelmeseydi orta saha fiziken çok zayıf kalıyordu. Dele Alli varken de ortasahada ideal bi düzen oturmuyo bi türlüGedson geri döndü mü o iş noldu?
Ndombele'yi zaten Poşet aldırmıştı di mi, Mou, Pogba ile yaşadığına benzer sorunlar yaşadı muhtemelen Dombele ile.
Yani 65 kağıt verilen adamı bu kadar değersizleştirmeleri saçma oldu keza Lo Celso da çok yanlış kullanıldı.
Everton da aşırı mal takım. Sig 50; Iwobi 40; çatır çatır ver sonra çöp et elindeki adamı.
son birkaç senedir aşırı amaçsız bi takıma dönüştüler plnin kasımpaşası falan adamlar. top4 zamanlarında yine 5.lik için totnımla yarısırdı onlar atılımı yaptı bunlar yapamadıEverton da aşırı mal takım. Sig 50; Iwobi 40; çatır çatır ver sonra çöp et elindeki adamı.
@Can KarabacakSigurdsoon alınıp belhanda 8e çekilebilir mi acaba zaten ben 10 numara değilim diyip diyip duruyordu sanki 8de xavi iniesta oluyor kendisi
rodop isim bilse o an hatta o saniye içmeden söyler.Bencede sıkıyor bir bok bildiği yok.Takipçi kasan biri transfer edicekte yok kulüp menfaati deyip susucak imkanı yok.Yaw rodopun bir bok bildigi yok bir profil salladı bir saattir kim diye kafa yoruyorsunuz. Karonun adini bugune kadar kimse bilmiyordu. Bu duyumcular neredeydiler?
Mourinho alo ben Fatih terimLemela da, Ndombele de müzmin sakat. Mou'nun Sissoko'yu bırakması için kafayı yemesi lazım.
Hadi onu da geçtim, o herifin TR'ye geleceğini düşünmek de ne bileyim...