- 8 Temmuz 2015
- 35.777
- 70.604
- 3.893
nurtepe olmaz yaw kuştepe olablr amanurtepe de olur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
nurtepe olmaz yaw kuştepe olablr amanurtepe de olur
Herifim CL+ Ligde 30 maçı geçen sezonu yok.
Antulu Yozgatlinin kokusunu aldim bilmem nedersin
Guzel abicim ciksalar alalim ikisi de cikmiyor iste sorun da buBen lig olarak dedim 30 zaten. 38-39 macin 30una falcao + bu ciksa yeter zaten sampiyon oluruz
Belhanda gidecek mi ki sizce?
Sosa, Ozan, Gustavo 3lüsünü Fenerliler bu kadar övmez.Antulu Yozgatlinin kokusunu aldim bilmem nedersin
Gidecek ama gelecek yaz.Belhanda gidecek mi ki sizce?
Aslan istanbuldaysan maca gidelim o zaman kim kus kim degil anlasilirAntulu Yozgatlinin kokusunu aldim bilmem nedersin
İçinde Ozan'ı barındıran hiçbir üçlü başka herhangi bir üçlüden daha iyi olamaz.Gustavo
Ozan sosa
Daha iyi ama onlar yasli ezilmeyiz bence
Şampiyon yapıp gidecek o zaman kralGidecek ama gelecek yaz.
nurtepe olmaz yaw kuştepe olablr ama
tahmin edeyim fb gs maçına gidersiniz dimiAslan istanbuldaysan maca gidelim o zaman kim kus kim degil anlasilir
Ben de sana diyim mhy oynayamaz orada sosa varken arkasinda ozan olurİçinde Ozan'ı barındıran hiçbir üçlü başka herhangi bir üçlüden daha iyi olamaz.
Eşinin hastalığının seyrine göre performans durumunda değişiklikler handikap olabilir.Bu psikolojiyi kaldırmak çok kolay değil.Fanı değilim de son 16 maçını kaçırmasına sebep Alt adale sakatlıkları görünüyor.
Ayrıca mesele sakatlığı değil eşinin hastalığından dolayı kendisini sahaya verememe ihtimali
Belhanda seviciler de gelmistahmin edeyim fb gs maçına gidersiniz dimi