Aykut Aydil
10 Numara!
- 13 Temmuz 2015
- 14.464
- 8.809
- 1.698
Eğleniyorlar bizle o zaman çok zor abi o transferitalyanlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eğleniyorlar bizle o zaman çok zor abi o transferitalyanlar
bosuna hevesi nerde demisnainggolan çok zormuş arkadaşlar bir çok engel varmış transferin önünde boşa heves etmeyin diyor galasevgisi
Yok reis yarın akşama kadar gelir dediler. Ziraati aradim.paran geldi mi renktas
Türkiyede o ilaçları bulursun reis. Saglık alanında Türkiye çok iyi bir devlet. Karını Türk doktorlarına emanet et
ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hvidt şimdi de bu listeye yeni isimler ekleniyor@sergen_akduman: Bence @GalatasaraySK orta saha transferleri harici bir de kanat transferi yapacak. Bu isminde Kiril Despodov olacağını düşünüyorum. Olursa muazzam olur..
Şu Etebo’yu günler öncesinden yazan çocuk
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
sakatlanacak amasu an sakatlandi mi müzmin sakat diyorsun
Evet patlayacaklar da benim demek istediğim kağıt üzerinde de birlikte oynadıklarında iyi bir üçlü gibi durmuyor bence. Doğru kurgulanmış bir orta saha üçlüsü olduğunu düşünmüyorum. Ozan'ın göz boyayan bir futbolu var, sahada pozisyonunun gerekliliğini yerine getirmekten ziyade başka işlere yöneliyor sık sık. Bu üçlü ile rakibi öyle önde de karşılayamazsın rahat rahat. Arkada karşılasan yine Sosa & Ozan'ın yükünü Gustavo sırtlanacak. Bozuk bir üçlü. Ya da arkada Gustavo önde MHY & Sosa birlikte oynayacak, Sosa daha durağan kalıp ön tarafın hamallığını Mert Hakan'a verecekler. Bozuk işte. Birkaç hafta geçsin bol bol saydırmaya başlarlar bu üçlü ile oynanmaz diye.Zaten yukarida da yazdim gustavo sosa 35 yaşında 40.maci kaldiramazlar patlarlar ama kagit ustunde peste fifada o uclu gayet iyi bizim lig icin

yorum kattım zor diyorsa galasevgisi olmaz o işbosuna hevesi nerde demis
Vidalı alıyorlarsa golan kesin ayrılır ama bakalım kime gidecek. Bizim işi bozmak için koç bile aalça olur işeInter, Arturo Vidal ile 2022’ye kadar anlaşma sağladı. Bu hafta açıklanması bekleniyor. (@FabrizioRomano) https://t.co/NCkT91NxzI
Nimja out
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
bySon 6 yılda 250 maça çıkan adam kronik sakat oldu. Lol
Size hakkaten Aytaç Kara müstehak yav neyse ben kaçar.
Aytaç kara > Gs ortasahasıSon 6 yılda 250 maça çıkan adam kronik sakat oldu. Lol
Size hakkaten Aytaç Kara müstehak yav neyse ben kaçar.
ewt artık bilgileri paylaşma zamanın gelmedi mi ağabey
zor dese bile bir girisim var, positif düsünelimyorum kattım zor diyorsa galasevgisi olmaz o iş