- 6 Ağustos 2009
- 84.276
- 8.479
- 2.568
yamyam dolu ortalık kardeşim ceza mı alam geneewt artık bilgileri paylaşma zamanın gelmedi mi ağabey
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yamyam dolu ortalık kardeşim ceza mı alam geneewt artık bilgileri paylaşma zamanın gelmedi mi ağabey
Ya bizim foruma ne oldu. Adminler iki paket az sigara içinde şu foruma bi el atın kaç gündür adam akıllı yüklenmiyor. GStv yöneticileri gibi boş yapmayın.
inter 18 milyon euro brüt maliyetten kurtulmak istiyor. bu oyuncuya suan icin yer yok kadrolarinda.Naiggolan olayını kim çıkardı yaw ortada hiç bişey yokken twitter fln calkalaniyor. Yönetim 3 gün sonra ağır laflar yiyecek olmayınca![]()
diagne oldugu icin mahkum degiliz suan sakatlansa bile.su an sakatlandi mi müzmin sakat diyorsun
long shot 17... ahhhh ahhh, ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
tanımıyorduk ıyı oldu
Bu da kadrolu duyumcularımızdan
kim bu? terime baya yakin birisi diyorlar. okay bitmis demis simdi dinledigim podcast'a.
ya sen neden bu kadar olumsuzsun herkezin deli gibi istediği bu adama ? Sürekli bir kötüleme sürekli bir eleştiri durumlarıAdamin alt adele problemi var. Habire oradan sakatlaniyor. falcaoya eküri aliyoruz galiba
![]()
Radja Nainggolan - Sakatlık geçmişi
Das ist die Verletzungs Hitorie von Radja Nainggolan vom Verein Patro Eisden Maasmechelen. Auf dieser Seite wird die Verletzungshistorie sowie die Sperren und Ausfälle angezeigt.www.transfermarkt.com.tr
Falcaoyu da istiyorduk deli gibi. Simdi.mangal fotosuna like atiyoz. Adam gelip 35 mac yapacasak gelsin yok yatacaksa gelmesin. Herkes niye istiyor onlara sordun mu?ya sen neden bu kadar olumsuzsun herkezin deli gibi istediği bu adama ? Sürekli bir kötüleme sürekli bir eleştiri durumları
Üstat okay bitmiş demek için Hocaya yakın olmasına gerek yok ki bugünkü gidişata göre ben de okay bitmiş diyorum zaten
kim bu? terime baya yakin birisi diyorlar. okay bitmis demis simdi dinledigim podcast'a.
güvenilir mi?Bu da kadrolu duyumcularımızdan