Serdar Sezgin
Aslan Üye
- 22 Haziran 2013
- 7.553
- 4.973
- 1.298
Hocam karışmak gibi olmasın ama ben eline sağlık derdimNainggolan belhandayı 2 maç sonra döver diyorum ne diyorsun knk @Can Karabacak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hocam karışmak gibi olmasın ama ben eline sağlık derdimNainggolan belhandayı 2 maç sonra döver diyorum ne diyorsun knk @Can Karabacak
Johansen bugün döktürdü Norveç maçında.. İşleyen takımda takır takır oynar valla bu adam
bir kac sacma pas versin, top kayibi yapsin, Belhandanin üzerinde sigara söndürürNainggolan belhandayı 2 maç sonra döver diyorum ne diyorsun knk @Can Karabacak
valla falcao,seri nzonzi yi getirenler bunu da yapamaz degil. inter yollamak istiyor. tek problem esiNe Nainggolan'i yav.
Mustafa Cengiz ile Apo mu getirecek onu. Buna kicimla gülerim.
Radja gelirse muhtemelen Belhanda ile yollar ayrılır. Zaten haberler çıkıyordu Belhanda ayrılacaksa bonservisini eline alıp ayrılacak diye. Muhtemelen oradan açılacak bütçe boşluğunu Radja ile doldururlar. Yoksa soyunma odasına kapatıp sigara dumanıyla da dövebilirdiNainggolan belhandayı 2 maç sonra döver diyorum ne diyorsun knk @Can Karabacak

Forum da herkes istiyorsa naingolan gelmesin bu saatten sonra dikis tutmaz
Güvenilir diyorlar genelde ama ben özel takip etmedimgüvenilir mi?
valla falcao,seri nzonzi yi getirenler bunu da yapamaz degil. inter yollamak istiyor. tek problem esi
diagne out zahavi in ha