- 13 Ekim 2014
- 108.810
- 58.472
- 4.588
Keske ndiaye gibi yalanlasalardi bariYönetim yine millet Nainngolan için yükselmişken başka birini bitirecek galiba
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
xxx
Etebo xxx
halen 2 adam lazim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Keske ndiaye gibi yalanlasalardi bariYönetim yine millet Nainngolan için yükselmişken başka birini bitirecek galiba
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
benim bildigim kadariyla Nainggolan ile ilgili girisim yok
ha bu arada Belhanda da gitmiyor
Badou okay etebo transferlerinde sustuGurrpegi naingolanla ilgili girişim yok demiş
question onunla ilgili diye soylemis olabilir
isini bilir kralBelhandayi hoca tutuyor kabullenmek lazim artik bu gercegi.
Bonservis getirmeyecekse kalsin demistir.
Belhandanin eline bonservisini versen 1dk durmaz burada.
Imza parasiyla birlikte bizdekinden fazla maasla bir yere kapak atar her turlu
Akşam yazmıştım zaten. Medyaya yem olarak atılmış kolpa bir haber olduğu çok belli diye. Asıl hedefteki isimler gizleniyor.Gurrpegi naingolanla ilgili girişim yok demiş
Fransızca biliyor musunuz Kadir Bey?
Sorduk mu lan serefsiz puşt ha sorduk mu
Nainggolan gelseydi, Melo sonrası gerçek bir Orta Saha görmüş olurduk. Ligin en iyi Orta Sahası olurdu kuşkusuz.Zaten naingolan gibi bir adamı almamız mucize olurdu herif hem yetenekli hem psikopat gelse yakar buraları yaşı umrumda bile değil 37 yaşında belesoglu aranan adamdı bu ligde..

Dışarda:Muslera
Omar E. Luyindama Marcao Saracchi
Etobo Radja
Emre Arda Transfer
Diagne/Falcao
Kanat için skor katkısı ve enerjisi yüksek , hızlı bir oyuncu alınırsa çok iş yapar bu kadro , Arda en iyi haliyle tabi oraya yazıldı umarım o formu yakalar. Etobo - Olay - Radja da olabilir orta üçlü aksi takdirde.
Kadroda Feg, xxhanda, arda, akbaba varken halen 10 numara ihtiyacımızın olması tam bir rezalettir. Dünya kadar para alıyor bu topçular ama hepsini toplasan 1 adam etmiyor.10 numara lazım.
Kesin bir şey yok. Gidebilir anlamına da gelir bu.Fransızca biliyor musunuz Kadir Bey?
Tercüme yi yanlış yapmışsınız.
Pour Belhanda, rien n’est figé dans un sens ou dans l’autre.
= For Belhanda, nothing is set in one way or the other.
Transfer Istihbarat Şefi
hemen şimdi josefff her şeyi unutturur bu transferSorduk mu lan serefsiz puşt ha sorduk mu
Bjk alıyormuş moralim çok bozuk.hemen şimdi josefff her şeyi unutturur bu transfer