Ali Sezgin
Parçalı Üye
- 30 Ocak 2019
- 3.587
- 3.216
- 1.198
Belhanda oyun kurarken? Halen umit varmi diyorsun usta.
O kadar maç izleyeceğiz, bağırıp çağıracağız. Ümidimiz olmazsa hiç çekilmez hocam.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Belhanda oyun kurarken? Halen umit varmi diyorsun usta.
Kes lan. Seninki 8 numara10 numaraya ihtiyacimiz oldugunu dusunmek tamamen gaflete dusmektir

Naigolan gösterip asamoah almasın bunlar![]()
10 numara istemek libero istemekten farksizdir artik yapmayinKes lan. Seninki 8 numara
Bu kel bizim moralimizi bozmaktan zevk aliyor sanirim rts. Sivazliyor durmadan biziSorduk mu lan serefsiz puşt ha sorduk mu
Ver müzüü.SON DAKIKA: Okay ve Nainggolan geliyor Belhanda yolcu!
Ekli dosyayı görüntüle 92941
Transferdeki sessizliğini Etebo'yu açıklayarak bozan Galatasaray, Okay Yokuşlu ve Nainggolan'ı kadrosuna katmaya hazırlanıyor. Bu iki transfer sonrası Belhanda ile yollar ayrılacak.
Haberin Komplesi:
![]()
Okay ve Nainggolan geliyor Belhanda yolcu! Son dakika transfer haberi... - Fanatik Gazetesi Galatasaray (GS) Haberleri - Spor
Transferdeki sessizliğini Etebo'yu açıklayarak bozan Galatasaray, Okay Yokuşlu ve Nainggolan'ı kadrosuna katmaya hazırlanıyor. Bu iki transfer sonrası Belhanda...www.fanatik.com.tr
Transfer Istihbarat Şefi
SON DAKIKA: Okay ve Nainggolan geliyor Belhanda yolcu!
Ekli dosyayı görüntüle 92941
Transferdeki sessizliğini Etebo'yu açıklayarak bozan Galatasaray, Okay Yokuşlu ve Nainggolan'ı kadrosuna katmaya hazırlanıyor. Bu iki transfer sonrası Belhanda ile yollar ayrılacak.
Haberin Komplesi:
08 Eylül 2020, Salı 09:48![]()
Okay ve Nainggolan geliyor Belhanda yolcu! Son dakika transfer haberi... - Fanatik Gazetesi Galatasaray (GS) Haberleri - Spor
Transferdeki sessizliğini Etebo'yu açıklayarak bozan Galatasaray, Okay Yokuşlu ve Nainggolan'ı kadrosuna katmaya hazırlanıyor. Bu iki transfer sonrası Belhanda...www.fanatik.com.tr
Transfer Istihbarat Şefi
Belhanda ne ki kankasi ne olsun. Biri saha icinde biri saha disinda kanser ediyor.Bu kel bizim moralimizi bozmaktan zevk aliyor sanirim rts. Sivazliyor durmadan bizi

Oğulcan ve Kerem hariç bütün transferler 11 e şu ana kadar
10 numara istiyorum çünkü kanatlarımız ağır.10 numara istemek libero istemekten farksizdir artik yapmayin
Ondan haberin Komplesi orda + link koydum.
Belirti var mı lan10 numara istiyorum çünkü kanatlarımız ağır.
NegatifBelirti var mı lan
kanat iste abi sen basin agrirken kolunu mu ovaliyon10 numara istiyorum çünkü kanatlarımız ağır.