- 21 Ocak 2010
- 72.721
- 51.148
- 5.003
duş aldıracak havadisler bekliyoruz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dikkat et yinede. Karantina kac gun verdilerNegatif
handadan gelecek parayla hamam yaptırsak yeridir....handadan gelecek paraya guvenip transferleri yapiyor olabiliriz. Inanmak istiyorum.
Sen kaşındın. Bana 2 tane kanat 2 tane 8.5 numara bul. 24 ve altıkanat iste abi sen basin agrirken kolunu mu ovaliyon![]()
Bi şey demedilerDikkat et yinede. Karantina kac gun verdiler

Fenerbahçe'nin yaptığı hamle ile oldu bu sanırım. 5 yıllık değil 2+10 yıllık istiyoruz dediler ve dedikleri oldu. Bu sene şampiyon olamazlarsa patlarlar, ne yapıp edip bu sene bizim şampiyon olup eleme ile bile olsa CL'ye gitmemiz lazım ve yapılacak akılcı transferler ile aradaki makası açmamız gerekli.Transfer hareketliliğinin sebebi belli oldu yine.
napcan abi bosver bunlari simdiSen kaşındın. Bana 2 tane kanat 2 tane 8.5 numara bul. 24 ve altı
Bekliyorum. Sen kaşındın.napcan abi bosver bunlari simdi![]()
8 oynayamaz diyor
Engin baytar stili 442nin sol kanadi daha uygun
scout bolumune acmisimdir da dun yeni konu actim hic bakmadin bile onaBekliyorum. Sen kaşındın.
Guzel olur._______ Okay
Etebo____ N'golan
Tandemi nasıl olur ?
Oyun kurabilen bir #6 + iki dinamik B2B tandemi sizden kabul görülür mü sayın renkdaşlarım?
Transfer Istihbarat Şefi

Dün e-nabıza bakıyordum. Ben şimdi istiyorumscout bolumune acmisimdir da dun yeni konu actim hic bakmadin bile ona
Fm'de 1 topçu emekli olunca altyapıdan benzeri çıkar ya bu da o hesap miniboy Okay
![]()
Kutay Yokuşlu - Oyuncu profili
Kutay Yokuşlu ➤ 16 Ara 2024'den beri kulüpsüz ➤ Stoper ➤ Piyasa Değeri: 75 bin € ➤ * 17 Oca 1999, Izmir, Türkiyewww.transfermarkt.com.tr