Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nainggolan gelirse Belhanda gidiyor

Galatasaray Inter'den Nainggolan'ı transfer ederse Belhanda ile kesin olarak yollar ayrılacak. Sarı-Kırmızılı takımla ilişkileri iyi olan ve son olarak Etebo'yu getiren William D'avilla aynı zamanda Belhanda'nın menajerliğini yapıyor. Galatasaray yönetimi Fransız menajerden Belhanda'ya kulüp bulmasını istedi.

Yakup Çınar - Fanatik Özel

Böyle birşey oluyor... Düşünsenize
Garibanın yüzü çift güller

Transfer Istihbarat Şefi

Hangisine daha cok sevinirim acaba, belhandanin gitmesine mi naim golan in gelmesine mi bilemedim.

Ama ismi cikan kimse olmuyor. Artik ogrenmemiz lazim.

Seneye kadro boyle olmali

Muslera

Omar Boss Marcao Sarachi

Okay Moder

Jozwiak Texeira Hague

Samatta (yada onun gibi forvet)

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Etebo bedelsiz kiralandı okaya 1.5 kiralama vericez elimizde 500bin euro kalıyor. Bir şekilde babel ve belhandadan cuzzi de olsa para kazanıp bi orta saha bi de hızlı kanat alırsak of of.

Yine transferin büyüsüne kapılıp gidiyoruz.Çıkıntılık yapmak istemiyorum ama Nainggolan, Okay, Etobo yine kiralık isimlerle dolduracagız kadroyu.Geri dönüşü olmayacak bir harcama.Mesela Nainggolan maliyeti min 4-5 milyon olacak.Şampiyon olursak amorti ederiz ama ya olamazsak? Her yaz başı genc alalım, geri dönüşü olsun istiyoruz ama yönetim beceriksizliğini örtmek için 2 3 isim artıyor ortaya.Birde asalak taraftar hesapları"Kan istiyoruz", "Var bir hatyalimiz" gibi sacma sapan seylerle taraftarı yani bizi gaza getiriyor.

Takımımız genc dinamik olur, kiralık yıldız transferine kim karşı çıkabilir?Ama bizim asli önceliğimiz genc fırsat transferleri olmalı ya.Nainggolan'ı istemeyeni Allah çarpar ama 5 milyon maliyetle mi?.Gent bütün forumun dilendiği Bukari'yi 1.3 maliyetle aldı yahu. Max 500 maaş verir.Bizim kurtuluşumuz artık bu tarz isimlerde.Batıyoruz batıyoruz batıyoruz!

____________Boss_Donk_Marcao

Omar____Etebo_Okay_N'Golan___Marcelo

______________Diagne___Falcao

Lig böyle bir 5liye hazır değil bence +18

352 yerine 3511 (Arda/FEG - Falcao) olabilir

Transfer Istihbarat Şefi

____________Boss_Donk_Marcao

Omar_____Etebo_Okay_N'Golan___Marcelo

______________Diagne___Falcao

Lig böyle bir 5liye hazır değil bence +18

352 yerine 3511 (Arda/FEG - Falcao) olabilir

Transfer Istihbarat Şefi

Arda’sız kadroları ciddiye alamıyorum maalesef.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

etebo kuzgun gibi
458AF458-C09E-44E4-BF52-2B5D7F0DAC57.webp
427AC1C2-BCAB-4D35-A075-5D49E17517EC.webp

Yine transferin büyüsüne kapılıp gidiyoruz.Çıkıntılık yapmak istemiyorum ama Nainggolan, Okay, Etobo yine kiralık isimlerle dolduracagız kadroyu.Geri dönüşü olmayacak bir harcama.Mesela Nainggolan maliyeti min 4-5 milyon olacak.Şampiyon olursak amorti ederiz ama ya olamazsak? Her yaz başı genc alalım, geri dönüşü olsun istiyoruz ama yönetim beceriksizliğini örtmek için 2 3 isim artıyor ortaya.Birde asalak taraftar hesapları"Kan istiyoruz", "Var bir hatyalimiz" gibi sacma sapan seylerle taraftarı yani bizi gaza getiriyor.

Takımımız genc dinamik olur, kiralık yıldız transferine kim karşı çıkabilir?Ama bizim asli önceliğimiz genc fırsat transferleri olmalı ya.Nainggolan'ı istemeyeni Allah çarpar ama 5 milyon maliyetle mi?.Gent bütün forumun dilendiği Bukari'yi 1.3 maliyetle aldı yahu. Max 500 maaş verir.Bizim kurtuluşumuz artık bu tarz isimlerde.Batıyoruz batıyoruz batıyoruz!
Etobo ve Okay gelirse 25 26 yaşında adamlar ve seneye ffp yok bonservis bedeli ödemeden başka türlü ancak boşta olanları alırsın kiralık harici onda da imza parası verirsen yine olmuyor

MAR-LX1A cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

herkes eteboyu kötülemiş asıl sorun lerma-nakambanın adı geçerken okayın gelmesi olur..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt