Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.700
- 109.518
- 4.878
Nijeryada izlemedimNijerya da 8 oynamadı mı?
Cikarken top kaptirabiliyormus
Uzun top ve kilit pas yok diyor adamda o yuzden 8 olmaz diyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nijeryada izlemedimNijerya da 8 oynamadı mı?
Tahmin ettim ama aramaya üşendim vallaOkay in kardesi bu

Nainggolan gelirse Belhanda gidiyor
Galatasaray Inter'den Nainggolan'ı transfer ederse Belhanda ile kesin olarak yollar ayrılacak. Sarı-Kırmızılı takımla ilişkileri iyi olan ve son olarak Etebo'yu getiren William D'avilla aynı zamanda Belhanda'nın menajerliğini yapıyor. Galatasaray yönetimi Fransız menajerden Belhanda'ya kulüp bulmasını istedi.
Yakup Çınar - Fanatik Özel
Böyle birşey oluyor... Düşünsenize
Garibanın yüzü çift güller
Transfer Istihbarat Şefi
Belhanda umarım bahsettiğin insanNijeryada izlemedim
Cikarken top kaptirabiliyormus
Uzun top ve kilit pas yok diyor adamda o yuzden 8 olmaz diyor
Kafasına sıçtığımın keli 1 sene daha kaldı seneyede gitmiyor yazabilecekmisin bakalım.
Baya sürükleyici bu elemanın analizleri. Negatif konuşmuş çok.
8 oynayamaz diyor
Engin baytar stili 442nin sol kanadi daha uygun
EteboBelhanda umarım bahsettiğin insan
____________Boss_Donk_Marcao
Omar_____Etebkay_N'Golan___Marcelo
______________Diagne___Falcao
Lig böyle bir 5liye hazır değil bence +18
352 yerine 3511 (Arda/FEG - Falcao) olabilir
Transfer Istihbarat Şefi
Etobo ve Okay gelirse 25 26 yaşında adamlar ve seneye ffp yok bonservis bedeli ödemeden başka türlü ancak boşta olanları alırsın kiralık harici onda da imza parası verirsen yine olmuyorYine transferin büyüsüne kapılıp gidiyoruz.Çıkıntılık yapmak istemiyorum ama Nainggolan, Okay, Etobo yine kiralık isimlerle dolduracagız kadroyu.Geri dönüşü olmayacak bir harcama.Mesela Nainggolan maliyeti min 4-5 milyon olacak.Şampiyon olursak amorti ederiz ama ya olamazsak? Her yaz başı genc alalım, geri dönüşü olsun istiyoruz ama yönetim beceriksizliğini örtmek için 2 3 isim artıyor ortaya.Birde asalak taraftar hesapları"Kan istiyoruz", "Var bir hatyalimiz" gibi sacma sapan seylerle taraftarı yani bizi gaza getiriyor.
Takımımız genc dinamik olur, kiralık yıldız transferine kim karşı çıkabilir?Ama bizim asli önceliğimiz genc fırsat transferleri olmalı ya.Nainggolan'ı istemeyeni Allah çarpar ama 5 milyon maliyetle mi?.Gent bütün forumun dilendiği Bukari'yi 1.3 maliyetle aldı yahu. Max 500 maaş verir.Bizim kurtuluşumuz artık bu tarz isimlerde.Batıyoruz batıyoruz batıyoruz!
@nahuelfutbolBelhanda giderse bi ofansif orta saha daha ister Fatih hoca etobo yedek olur_______ Okay #6
Etebo #8____ N'golan #8
Oyun kurabilen bir #6 + iki dinamik B2B tandemi sizden kabul görülür mü sayın renkdaşlarım?
Transfer Istihbarat Şefi