Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 51.539
- 40.251
- 3.413
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

yetmez kanat transferi şart ortasaha kadar önemli,ortasahanın daha çok konuşulmasının sebebi en az 3 transfer gerekiyo olmasıydı kanada 1 transfer idare eder en azından,tabi nokta atışı olması gerekiyor..Okay
Sigurdsson gelsin . Bunlar simdilik yeter
Size bir son dakika haberi paylaşayım. Fenerium henüz Anadolu takımlarının formalarını satışa sunmamış. Telefon açtım sordum. Denizlispor forması alıp Mustafa Keçeli yazdırmaya izin verirler diye düşündüm fakat daha formalar gelmemiş.![]()

Manchester United, Alex Telles için Porto’ya 40 milyon Euro teklif etti. (Record)
Yuh 3.2 mi aliyoruz
Muslera
Omar Luyindama Marcao Saracchi
Etobo Okay
Emre K. Nainggolan Bruma
Falcao
Telles transfer haberleri---> hersene turk takimlarina yazilan ben arfa haberleriManchester United, Alex Telles için Porto’ya 40 milyon Euro teklif etti. (Record)
Yuh 3.2 mi aliyoruz
Bence Ocak ayina kadar Emre, Fegh, Arda ile idare edecekler.yetmez kanat transferi şart ortasaha kadar önemli,ortasahanın daha çok konuşulmasının sebebi en az 3 transfer gerekiyo olmasıydı kanada 1 transfer idare eder en azından,tabi nokta atışı olması gerekiyor..
Şu an için arabistana transferi gundemde degil. Ama 1sep transfer dönemi acildiginda isler degisebilir yazmistiManu da yazıp silmişti sonra eminim bundan. Başka hatırlayan yok mu?
Okay da mı zor diyorsun?Beyler Kaştayim, tatilde yazmak zor oluyor ama gözünüzü seveyim Okay ve Nainggolan'a odaklanmayın, hele Nainggolan'a hiç odaklanmayın. Basın yalan yazıyor.
Beyler Kaştayim, tatilde yazmak zor oluyor ama gözünüzü seveyim Okay ve Nainggolan'a odaklanmayın, hele Nainggolan'a hiç odaklanmayın. Basın yalan yazıyor.
Bizim mallığımızın keyfini sürüyorBabele baksoktuğu 3 yıllık sözleşme ve imza parasının keyfini sürüyor