Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Naingolan haberleri %100 yalan inanmayın. Kaynağım yönetimin ve başkanın açıklamaları. Maaş yükünü azaltacaz, 40 milyon seviyesine indiriceğiz, yüksek masşlı oyuncu almayacaz eldekileri çıkarmaya çalışıyoruz demedilermi. 33 yaşındaki adama 3 milyon maaş birde 6 milyon bonservis vereceğiz diyenler ne içiyor ben anlamadım. Naingolanla milleti oyalayıp başka transfer peşindeler büyük ihtimal.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Naingolan haberleri %100 yalan inanmayın. Kaynağım yönetimin ve başkanın açıklamaları. Maaş yükünü azaltacaz, 40 milyon seviyesine indiriceğiz, yüksek masşlı oyuncu almayacaz eldekileri çıkarmaya çalışıyoruz demedilermi. 33 yaşındaki adama 3 milyon maaş birde 6 milyon bonservis vereceğiz diyenler ne içiyor ben anlamadım. Naingolanla milleti oyalayıp başka transfer peşindeler büyük ihtimal.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bankalarla anlaşma yapılmış
Bunun maaş yüküyle ilgisi vardır herhalde

Nevzat Dindar / Skorer ÖZEL
Galatasaray’da Mbaye Diagne şoku. Senegalli forvetin kasığındaki problem devam ediyor. Dün akşam yapılan idmanda depar atarken kasığında ağrı oluşan golcü futbolcunun idmanı yarım bıraktığı ortaya çıktı.
Kulüp resmi internet sitesinde konuyla ilgili bir açıklama yapılmazken bugün servis edilen antrenman fotoğraflarında da yine Diagne’nin bulunmadığı dikkatlerden kaçmadı. Diagne kasığındaki problem nedeniyle Hatay ile yapılan özel maçta da forma giyememişti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt