Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emre Kilinc ve Aktürkoglu ?

Açıkçası ben ilk seneden onları rotasyona koyardım ilk 11 zor ama inşallah yanılırım.

emre kılınç'ı ilk 11e yazmayanlar banlanmalı

Büyütülecek topçu değiller. MHY, Emre, Oğulcan iyi bir bench oyuncusu olur.

sol tarafta arda ve emre kılınçın olduğunu hesaba katarsak sol kanat almaktansa hızlı bi sağ kanat almak daha iyi olur gibime geliyor çünkü feghouliye zerre güvenmiyorum şahsen.

Sağ taraf Feghouli'ye emanet arkasındakilerin iş yapacağını sanmıyorum. Feghouli'de 1. yarı top oynamıyor... İnşallah bu sene farklı olur.

Etebo topla driplingi seven bir oyuncuysa hızlı kanattan vazgeçmiş olabiliriz geçen sene ilk yarı ne kanatlarda ne merkezde topu ileri taşıyacak adam yoktu. şimdi hazır iki tane dinamik ileri geri yapabilen beklerimiz de varken değişik bir oyun oynayabiliriz. Okay Etebo orta sahasıyla da Onyekuru gibi bir oyuncuyu savunma arkasına kaçırmamız zorlaşabilir o pasları atacak kapasite değiller gibi. oyun kurgusu değişecektir

Katılıyorum renktaş. Aslında hayalimde geçen yıl evimizdeki PSG maçı gibi bir oyun sistemi var.

geçen sene ilk yarı kadroya bakarsak 2 tane bek değişti Omar ve Saracchi tempolu oyuncular çok rahat git gel yaparlar. Merkezde Seri gibi bir pasörden vazgeçildi yerine okuduğum kadarıyla tabii top taşımayı seven, topu kaleye daha hızlı götürmemizi sağlayacak olan Etebo alındı. Bunlardan yola çıkarsak Belhanda'nın takımda kalacağını düşünüyorum Feghouli Arda gibi teknik oyuncuları da hoca sıkça kullanacaktır. kaleye top getirmede sıkıntı yaşamayız umarım Falcao da ceza sahasında iş bitirir artık
bence 11 söyle su an :

Fatih
Omar Luyi Marcao Saracchi
Okay
Ekebo Arda
Fegh Falcao Emre K.

fena da gözükmüyor. tabi arda yerine nainggoyu isterim, ama böylece seneye gelecek 3lü türk kuralini simdiden prova etmis oluruz

yedek de
Okan
Sener Emin Donk Linnes
Taylan
belhanda Ömer
Adem Diagne Kerem A.

Feghouli bence yeterli en azından bu sene için...

Ne olursa olsun UEFA ve TSL için sol kanat şart. Asamoah şuan için uygun şartlarda diye yazdım yoksa gönlümden geçen Bruma ya da Onyekuru :)
Feghouli gotunu kaldiramiyor ve takim kagni gibi, sorun bu demek istiyorum. Oyuncunun kisisel kalitesi bir kenara, bu kadar agir oyuncularla gecen sezondan farkli olmaz. Bize topla ucan, hizli calim atmasini bilen oyuncular lazim yoksa takim rakip kaleye varana kadar bizim saclar beyazlar gider.

Despodov gelsin fiziği tam bizim lige göre bide sağ kanatmış tam bize lazım olan adam. Feghouli'yi de 10 numaraya at gitsin işte

Okay için herkes bitti diyor. Yarın göreceğiz.

bence 11 söyle su an :

Fatih
Omar Luyi Marcao Saracchi
Okay
Ekebo Arda
Fegh Falcao Emre K.

fena da gözükmüyor. tabi arda yerine nainggoyu isterim, ama böylece seneye gelecek 3lü türk kuralini simdiden prova etmis oluruz

yedek de
Okan
Sener Emin Donk Sülo
Taylan
belhanda Ömer
Adem Diagne Kerem A.
Arda ile Feg'in aynı anda 11 başlayacaklarını pek düşünmüyorum ya Belhanda oynar yine. Bedevi çok top kaybı falan yapıyor da Arda ve Feg savunmaya yardım konusunda sınıfta kalırlar Belhanda fizik olarak falan daha iyi o konuda

Fatih
Omar, Luyindama, Marcao, Saracchi
Okay, Etebo
Hauge/Despodov, Sigurdsson, Kilinc
Diagne

Mac öncesi 3 oyuncu istiklal marsini okur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt