- 1 Ağustos 2014
- 63.830
- 75.026
- 4.338
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Denayer kardeşim kendine bakmamış hiçIlk Hangi renktasimizin avatarini susleyecek acaba bu foto
Ekli dosyayı görüntüle 93053
Hayri Beşer:
"En çok transfer yapan takım,eksik kötü takımdır.Galatasaray taraftarı takımına bir baksın.Kalede Muslera,defansta Marcao Luyindama,hücumda Diagne Falcao ve Arda,Emre'ler.Var var.Senin en kötülerin Belhanda,Babel,Soso.Lükse bak. Orta saha alınıyor.Biraz insaf!"
Transfer Istihbarat Şefi
Karıştırıyorum yine ortalığı...
Bu sefer istemeyerek oldu.
Ekli dosyayı görüntüle 93063
Transfer Istihbarat Şefi
Gariban'ın yüzü güler mi gardaş?
Transfer Istihbarat Şefi

EvetHangi Dembele? Cin'e giden mi?
Karıştırıyorum yine ortalığı...
Bu sefer istemeyerek oldu.
Ekli dosyayı görüntüle 93063
Transfer Istihbarat Şefi
HaklisinTaraftarın çoğuda bu düşüncede.
Benim oyuncum süper,benim tuttuğum takımın oyuncuları hepsinden iyi..Bu takımdan bağımsız kişisel benlikci bir tutumdur.
Burada oyuncuları isimleri Galatasarayla eşdeğerde görüyorlar farkında değiller.
Bu her klüpde var.
Bu yüzden klüplerin başında yöneticilere çok az tepki oluyor.
Bu klüplerin bu kadar borç yapması bu taraftar ve yönetici profiliyle çok normal.
Yahu şu geçen sene oynanan oyunu görüpde bu kadro yeterli diyen insanlar bu işten para kazanıyor.
Bizim kadroda en az 10 -15 arası adam göndersen kimse neden gönderiyorsun demez.Hiç utanmadan konuşuyorlar.
Hayri denen adamın yukarıdaki abartmasını hakeden tek kişi muslera.Onunda ne zaman döneceği belli değil.Diğerlerini tek tek yazmaya gerek yok.İsimlere takılı kalmış bom boş bir yorum.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Lewa o yaşta bile bizim ligde 50 gol ataranketci hesapsin diye umuyorum USTAT
@Hayri CundIlk Hangi renktasimizin avatarini susleyecek acaba bu foto
Ekli dosyayı görüntüle 93053
Messi o yasta bile burada 25 gol 15 asist yaparLewa o yaşta bile bizim ligde 50 gol atar
o yasta her yerde yapar futbolu birakana kadar devam ederMessi o yasta bile burada 25 gol 15 asist yapar
Denayer kardeşim kendine bakmamış hiç