Halil Vurucu
Berlin Panteri
- 25 Ağustos 2018
- 46.762
- 20.942
- 2.233
Bakti bizim davarlar asistlerini yiyor, 35 gol ataro yasta her yerde yapar futbolu birakana kadar devam eder
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bakti bizim davarlar asistlerini yiyor, 35 gol ataro yasta her yerde yapar futbolu birakana kadar devam eder
Herifin IPsi üzeri bulup bir jeep yollayacağımSana kibarca ..... demiş.
Bunlara +3 Yıl yapınca dedim oha bu yaşta ne iş...anketci hesapsin diye umuyorum USTAT
Olmayacak transferi soylemek icin fazla spesifik degil miG.sevgisi ingiltereden 30+ topçu duymadım demiş
niye aubameyang var da neymar yok acaba anket chi sacmalamis benceBunlara +3 Yıl yapınca dedim oha bu yaşta ne iş...Ekli dosyayı görüntüle 93067
Transfer Istihbarat Şefi
Olmayacak transferi soylemek icin fazla spesifik degil mi
dede vs g.sevgisi. bakalim bu hikayede yanan kim olacakG.sevgisi ingiltereden 30+ topçu duymadım demiş
Sigurdsonu yalanlamış oluyor o yüzden yazdımOlmayacak transferi soylemek icin fazla spesifik degil mi
Ön libero vardı nakamba ama oraya okayı alcaz galibaDavilanın başka orta saha oyuncusu yokmu. Direk onlara odaklanalım. Bu yönetim kendi başına kimseyi alamaz.
Cimbom taraftari kazanacak ikisi de yanacakdede vs g.sevgisi. bakalim bu hikayede yanan kim olacak
Steven alzate ?galasevgisi sigurdsson u ve rodop un epl den 30 yaş üstü transfer haberini yalanlayıp daha gencini duydum demiş daha önce 20-22-26 yaşları verdiğine göre araştırmak lazım
lerma yı da yalanladı şimdi..
Carsamba carsafa dolanirYarın Çarşamba günü, bakalım bir gelişme olması bekleniyordu sözde
MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi