- 24 Mayıs 2009
- 17.304
- 20.279
- 2.643
Nereye gidiyorlar?Maas butcesi diyoruz da Belhanda Feghouli Babel gitse kafadan 9 milyon yapiyor. Sigurdsson'in maasi filan rahat odenir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nereye gidiyorlar?Maas butcesi diyoruz da Belhanda Feghouli Babel gitse kafadan 9 milyon yapiyor. Sigurdsson'in maasi filan rahat odenir.
Adem Büyük ?
Aytaç zor abiAytaç Kara
Etebo-Ömer Bayram
nasıl olur
Manu bile haber yapti, Belhanda serbest kalmak istemis. Aynisi da Fegh icin de gecerli. Tek Babel sikinti cikarir. Tabi 0 bonservisNereye gidiyorlar?
lan olm deprem durmuyor. 4lükleri hissediyor musunuz
3-4 çeker kasımpaşa harbi bir de burada okay bekleyrn varAytaç zor abi![]()
Bu adamları bonservislerini verip yollasak bile hani maaş bütçesi açılacak ya, biz 3-4 milyon euro verebilecek durumda değiliz. Hani olay "yerimizin dar olması" değil paranın olmaması. O 3'lüden 2si zaten paramı alamıyorum diyerek kulüple papaz olmuş durumdalarManu bile haber yapti, Belhanda serbest kalmak istemis. Aynisi da Fegh icin de gecerli. Tek Babel sikinti cikarir. Tabi 0 bonservis
ocakta deprem oldu, hala oluyor hiç duracak gibi de değil. sonu bok olmaz umarım.Hepsini hissettim. Hatta biri online sinavda oldu.
Cok fena dalga gecmis.Taştaş geçmeye başladı artık![]()
Covid testi yapılmış önce. Onun sonucu bekleniyormuş.etebo niye aciklanmadi bugün, saglik kontrolü olurdu aciklanirdi, enteresan birseyler dönüyor.
Özgür burada gurrpegi g.sevgisi felan da yok dediler. Show yapiyor lale dincer. Yarin linc tayfa saldiracakOlursa Ali Naci'yi düşünemiyorum![]()