Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.421
- 72.966
- 5.188
H.o
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
![]()
vay be sabuncuyu yalanladilar

Falcao 5 mil.€Maas butcesi diyoruz da Belhanda Feghouli Babel gitse kafadan 9 milyon yapiyor. Sigurdsson'in maasi filan rahat odenir.
dayı onlayn
Maas butcesi diyoruz da Belhanda Feghouli Babel gitse kafadan 9 milyon yapiyor. Sigurdsson'in maasi filan rahat odenir.
Sen diyorsan vardır bi bildiğin modum fb kongre üyesi arkadşaın mı dediFblilere benden müjde zahavi büyük ihtimal fbde
transferın detayları cumaya kadar belli olur
Cok üst düzey bi isim renktaşSen diyorsan vardır bi bildiğin modum fb kongre üyesi arkadşaın mı dedi
dayıya kırgınım sn ahbabım @Umut Gül ü engellemiş zatenOkay işi olmaz bence ve rodop twitterda mesaisini engelleme üzerine harcar

dayı onlayn

Hayırsız olsun diyelim, o zaman haftasonu gelir tribünden ilk maçı izler demek kiCok üst düzey bi isim renktaş
ufak tefek pürüzler kalmış ama aşılmayacak şeyler degil
bayagı bi dinledım kıskandımda
Buyuk ıhtımal covid test sonucu beklenıyor suan temaslı biriyle görüşmüş sanırımHayırsız olsun diyelim, o zaman haftasonu gelir tribünden ilk maçı izler demek ki
sayılan 3 isimde hayatının sözleşmelerini yapmışlar yaw.Sorun şu ki gitmiyorlar gitmeyecekler