- 3 Temmuz 2012
- 139.187
- 87.708
- 5.338
Rodopu @Sergen Zeren e benzetıyorum forumun yarısını engellemıs sergen bey
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bildiğim kadarıyla yabancı basını yakından takip ediyorlar, daha önce Twitter'da görmüştüm yabancı basında çıkan haberlere benzer verdiği duyumlarBu Nexus Sport denilen hesabı kim yönetiyor acaba. Lan herifin her yazdığı çıkıyor. Bokun içindeki boncuğa kadar yazıyor herif. Valla helal olsun.
sayılan 3 isimde hayatının sözleşmelerini yapmışlar yaw.
o paraları bırakıp gitmezler
Yok ya, yabancı basın ile pek alakası yok. Herif Anadolu kulüpleri hakkında bile bilgi veriyor.Bildiğim kadarıyla yabancı basını yakından takip ediyorlar, daha önce Twitter'da görmüştüm yabancı basında çıkan haberlere benzer verdiği duyumlar
Hasan Ali'nin Mbappe'yi bitirdiği milli maç geldi aklıma.messiyi bitiren adamı kadromuza katmışız beyler
Erman G. denilen herifin muhabir olduğu TRTSpor mu.TRT Spor alt yazı geçiyor Galatasaray bir orta saha transferini daha bitiriyor dye. Okay'dan mı bahsediyorlar
Evde ses olsun diye açık ne bilim ErmanıErman G. denilen herifin muhabir olduğu TRTSpor mu.![]()
Sanki oyuncu ile anlaşınca iş bitiyor , kulübü ile anlaşması daha zorfutbolcu da sorun yok lafina fena uyuz oluyorm![]()
bunyamini de biri istiyodu ya fener mi bjk mi orayi cikaramadim sergen haberinde gecmis olabilir bu sabah izliyodumAntalya yerine 20 yaşındaki Bünyamin Balcıyı koyacak yedeğini de alt yapıdan alacaklar
İstiyor da Antalya vermez çocuk Nazım'dan çok daha iyi sadece hücum yönünü biraz geliştirmesi lazımbunyamini de biri istiyodu ya fener mi bjk mi orayi cikaramadim sergen haberinde gecmis olabilir bu sabah izliyodum
psikoluk bi sey oldugu belliydi herif yav
üzmesin derimardasız kadro kurman beni üzüyor