Onur Bayraktar
Tecrübeli Üye
- 21 Şubat 2020
- 5.661
- 4.926
- 673
yav sinan engine reklamını yaptıran , reklam için her naneyi yicek dinçere mi inanıyonuz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
"Sorun sende değil bende,sen çok daha iyilerine layıksın" sözünün futbol uyarlaması.tek sorun oyuncunun bonservisi
1 dünya klasiği
Nainggolan gelirse önce Belhanda'yı döver herhaldeAmin inşallah Ekli dosyayı görüntüle 93094
cagliaride ya da interde dovmus mu birini yahut romaNainggolan gelirse önce Belhanda'yı döver herhalde
cagliaride ya da interde yahut roma 'da Belhanda ile mi oynamış ?cagliaride ya da interde dovmus mu birini yahut roma
Muhtemelen Okay.Evde ses olsun diye açık ne bilim ErmanıGözüme çarptı kırmızı kırmızı geçiyo
![]()
yazdgin mesajdan paso dövüşen bi herif anlami cikardim once fasliyi dovecekse sonra kimi dover sencecagliaride ya da interde yahut roma 'da Belhanda ile mi oynamış ?
Amin inşallah Ekli dosyayı görüntüle 93094
Şampiyon olan takımla aramızda en az 20-25 gol fark olur bence Belhanda'yı da yaz kadroya reis Fatih Terim ne yapar eder bir şekilde Belhanda'yı oynatırfegh-arda-emrekılınç
-falcao
triosundan oluşan ortalama 1.70 lik fizik namına çeviklik dribling gibi sahaya herhangi kreatif ibareler ortaya koymayan kurgudan gol beklentiniz nedir arkadaşlar ? benim max 25
fegh-arda-emrekılınç
-falcao
triosundan oluşan ortalama 1.70 lik fizik namına çeviklik dribling gibi sahaya herhangi kreatif ibareler ortaya koymayan kurgudan gol beklentiniz nedir arkadaşlar ? benim max 25
Umarım Belhanda fanboyları olmaz ...yazdgin mesajdan paso dövüşen bi herif anlami cikardim once fasliyi sovecekse sonra kimi dover sence
Kim diyorKanata Despodov diyorlar
Antep sezona iyi başlamıyor geçen sene de fenerden 5 yemislerdiantepe şöyle bir baktımda pavyoncu hızlı takım kurmuş hafta sonu fena şoka ugrayabiliriz özelliklebizim yürüyen tayfa oynarsa
bu sene bizi de bitirir mi dersinHasan Ali'nin Mbappe'yi bitirdiği milli maç geldi aklıma.
Oluyor öyle....
Umarım Belhanda fanboyları olmaz ...