Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bruma yı güya beyinsiz diye beğenmeyenler acaba bizim mevcut kanat ve hücum oyuncularımızdan haberdar mı.

Beyni olanları da görüyoruz sonuçta. Bu takıma hareketlilik lazım, senin takımının bütün hücum oyuncuları +30 bitik ve kıçını kaldıramayan adamlardan oluşuyor.

Ama Bruma beyinsiz tabi ya ne gerek var. Arda, Feghouli, Babel sözde beyinliler de ne halta yarıyorlar acaba. Yürüyen ölüler topluluğu.

sent via GSC
Hollanda gibi açık alanların bolca olduğu bir ligde sıçıp sıvamış Bruma'yi başımıza kurtarıcı mi yaptınız? Bize karşı çoğu takım kapali savunma yapıyor ediyor vs. Elimizdeki kanatlardan memnun olduğumuzu söyleyen oldu mu? En azından ben söylemedim. Illa hızlı adam diye ivmesi git gide dibe doğru giden Bruma'yla da bu iş olmaz. Bruma'nin bu ligde tek yapabildiği 1-1 verkaçlar başka da bir halt etmez. Büyük potansiyeli vardi tam zamaninda okuttuk yok olup gidiyor yavaş yavaş çine veya araplara kadar yolu düşer.

Reports that Asier Illarramendi could be moving, with Galatasaray and Bordeaux interested. Valued at approx. £16m. (Sky Italia)

Bruma yı güya beyinsiz diye beğenmeyenler acaba bizim mevcut kanat ve hücum oyuncularımızdan haberdar mı.

Beyni olanları da görüyoruz sonuçta. Bu takıma hareketlilik lazım, senin takımının bütün hücum oyuncuları +30 bitik ve kıçını kaldıramayan adamlardan oluşuyor.

Ama Bruma beyinsiz tabi ya ne gerek var. Arda, Feghouli, Babel sözde beyinliler de ne halta yarıyorlar acaba. Yürüyen ölüler topluluğu.

sent via GSC
Bu yuzdenmi Bruma? Su dediklerinin beyinlisini (hauge mesela) alsak olmuyormu, neden illede Bruma ?

SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bruma daha genç 25 yaşında sanırjm 3 -4 e biterse olabilir zorunlu satın almayla kendini bulur belki burada tekrardan

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bruma, Onyekuru tarzi oyuncular bu ligin buglarıdır, zeka-meka boş. Pas yapan, orta açan kanatlara falan o kadar gerek yok bu ligde. Çok hızlı olsun, az biraz tekniği olsun, 10 üzerinden 6'lık bitiriciliği olsun tamamdır, 5'e alır 15-20'ye de okutursun şampiyon da olursun

BLA-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bruma, Onyekuru tarzi oyuncular bu ligin buglarıdır, zeka-meka boş. Pas yapan, orta açan kanatlara falan o kadar gerek yok bu ligde. Çok hızlı olsun, az biraz tekniği olsun, 10 üzerinden 6'lık bitiriciliği olsun tamamdır, 5'e alır 15-20'ye de okutursun şampiyon da olursun

BLA-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Onyekuru> Bruma. Bruma'da bir kere kondisyon yok. Koşuyor ediyor ama belirli süre. Fener deplasmaninda Onyekurunun attığı golün dakikasinda Bruma olsa yari yolda nefesi kesilir. Zaten bu yüzden de forma giyemiyor düzenli 90dk. 60dk dan sonra pili bitiyor. Hollanda'da çok izledim yok yani adam ilerleyecegine gerilemiş. Topu itinayla adamlarin olduğu yere sürüyor içinden geçecek gibi, önünde 3 kisi var açısı desen 0 gidip şut deniyor inanilir gibi değil yani. Bu ligin bugi hizli oyuncu değil, çalışkan kanat oyuncudur bana göre. Misal Engin Baytar hizli değil ama çalışkanlığı ile sampiyonlukta çok büyük katki yapti. Bana göre muazzam hızlı olacağına çalışkan olsun sahada ayak basmadik yer birakmasin 3e 2 veya 4e3 pozisyonlarda da gitsin akilli işler yapsın yeter. Bizim takimin eksikliği ceviklik, hız değil. Bizim oyuncularin çoğunun beli dönmüyor. Beli dönmeyince kafası çalışınca da bir halta yaramiyor. Az buz sporcu çevikliği zekasi bu lige yeter de artar öyle atlet oyunculara çok gerek yok

abi takim niye mac yapmiyor
2 tane mac yaptik diye hazir miyiz yeni sezona
rakipler bin tane mac yapti
En çok hazırlık maçı yapan Fenerbahçe. Sezonu en erken açanlar da onlardı. 5 hazırlık maçı yapmışlar. Bunun dışında biz 3, Trabzon 3, Beşiktaş 2 hazırlık maçı bir CL elemesi oynamış. Yani diğer takımlardan dediğin gibi aman aman bir farkımız yok

Günaydin ve iyi nöbetler Renkdaşlar :-)
Bugün dana'nın kuyruğu kopacaktır!

Kırmızılar hazırlanıyor...
c395c8903276222cd9d375b390629a94.webp

Transfer Istihbarat Şefi

Günaydın arkadaşlar. Etebo işi noldu oyuncu geldi sağlık kontrolüne girdi en son açıklandı mı sözleşmenin detayları. 3 gün sonra Gaziantep maçımız var. Geçen sezonki Gaziantep olsa yenmemiz zor derdim de bu sezon Gaziantep de çok kötü iyi oyuncularının gitmesi ve yeni oyuncu alınmaması nedeniyle Sumudica da ayrılacakmış deniyor o yüzden Gaziantep'i büyük ihtimal yeneriz ancak asıl maçlar ondan sonra başlıyor Başakşehir deplesmanı ve evimizde Fenerbahçe, arada Azerbaycan'da Neftçi Bakü maçları. Tek umudum Scott Piri ile kamp yapmış oyuncuların performanslarının artmış olma ihtimali. Yoksa geçen sezona göre pek bir artımız yok hatta eksimiz var kadro anlamında.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt