Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
"Ayrıca Belçikalı futbolcunun maliyeti de el yakıyor. Inter kulübü, oyuncunun bonservisi minimum 10 milyon Euro bedel isterken, yeni sezonda kiralık ücreti olaraksa 2.5 milyon Euro talep ediyor."

@burhancanterzii / @ajansspor

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Seneye bir Anadolu takımı 500 bin euroya kiralar o zaman. Bizim 10 milyon euro verip de alamadığımız Tetteh'i kiralayan Malatya bu oyuncuyu gözü kapalı alır Adil Gevrek başkan işi biliyor. Bizim Apo çay toplasın.

Hollanda gibi açık alanların bolca olduğu bir ligde sıçıp sıvamış Bruma'yi başımıza kurtarıcı mi yaptınız? Bize karşı çoğu takım kapali savunma yapıyor ediyor vs. Elimizdeki kanatlardan memnun olduğumuzu söyleyen oldu mu? En azından ben söylemedim. Illa hızlı adam diye ivmesi git gide dibe doğru giden Bruma'yla da bu iş olmaz. Bruma'nin bu ligde tek yapabildiği 1-1 verkaçlar başka da bir halt etmez. Büyük potansiyeli vardi tam zamaninda okuttuk yok olup gidiyor yavaş yavaş çine veya araplara kadar yolu düşer.
Banane Hollanda liginden yaw sanki ilk defa trasnfer edecekmisiz gibi konusuyorsun sanki tanimadigimiz adam bu adam gitmeden nonce ligin icinden gecti gene gecer.

5y6kgp2n.jpg

-Okay'dan başka transfer olmayacak anlaşılan daha doğrusu Okay bile olmayabilir bu kadar medyaya düştükten sonra transferin gerçekleşmeme olasılığı daha yüksek bence

-Bu takım şampiyon filan olamaz çok net 1 kanat ve 1 hücumcu orta saha eksiğimiz var

-Bununla birlikte Muslera'nın Ocak ayına kadar olmaması demek zaten şampiyonluktan kopmamız demek

-Falcao&Feghouli&Babel ve Belhanda dörtlüsünü gönderip maaş bütçesinde 15 mil.€ bütçe açmamız gerekiyordu ekonomimiz bu kadar kötüyken ama gelen olmadığı gibi giden de olmuyor takımda
Antep maçının kadrosunu yazmışsın transfer yerine Donk oynar ve Etebo hazır değil Taylan oynar

ben de yok kardeşimin hesabından bakıyorum kolay kolay tweet atmam
kendimi frenliyemiyorum mal insanlara karşı mahkemeyle fln uğraşmamak için pek yazmıyorum o yüzden

o değil de kadirle rodop ta ali yavuz fanı oldular sürekli beklentiyi yükseltiyorlar :/

Bunlar ali yavuzun 2 macini seyrettilerse dişimi kirarim.

Uğur Karakullukçu Ali Koç'un paralı kalemlerinden oldu geçen sene kendisi Al Koç'u hiç eleştirmeyip sürekli savundu zaten Ahmet Ercanlar'la falan program yaptı ondan sonra artık kendisinin yorumlarını ciddiye almamaya başladım. Yönetim için ise bir şey demeye gerek yok artık nasıl olsa gidecekler.

Uğur Karakullukçu'nun dediklerine sonuna kadar katılıyorum

Mustafa Cengiz'in yönetimine geçtiğimiz 2018 Ocak döneminden itibaren 57 mil.€ bonservis girdisi olmuş takıma(Ndiaye-Ozan-Rodriguez-Gomis vs. vs.) ama bunların hiçbiri gerçekten Musta Cengiz'in aldığı oyuncular değil

2.5 görevde kalan yönetimimiz Marcao & Luyindama haricinde transfer ettiğimiz fiyattan fazlasına satabileceğimiz kimseyi takımımıza katmamış, hani aldığımız fiyattan fazlasına satmak bir kenara Diagne&Akbaba gibi aldığımız fiyatın yarısına bile satamayacağımız adamları aldılar

Bununla birlikte takıma hiçbir geri dönüşü olmayacak Seri&Onyekuru&Ndiaye&Lemina&Andone&Emre Mor&Nzonzi veya Mitroglou gibi adamları kira+maaşları ile ciddi bir harcama mevcut

Mustafa Cengiz transfer döneminin başında çıkıp söylediği ilk şey maaş bütçemizi 40 mil.€ civarlarına çekeceğiz olmuştu Falcao&Feghouli&Babel ve Belhanda dörtlüsü tek başlarına 15 mil.€ maaş alıyor neden bu dörtlü ile yollarımızı ayırmayı denemedik ?

Fffp filan demeyin gerçekten 57 mil.€ bonservis harcayabilme lüksümüz vardı 2.5 yıl içinde ve bu parayı en kötü şekilde kullandık(Marcao&Luyindama ikilisi haricinde)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt