Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kesin Kemerburgaz inşaatını konuşurduk. 3 yıldır yapılıyor ya.

Ya da Ada konusunu konuşurduk.

Aşırıya kaçıyormuş he ya ağzımıza sıçsınlar onu da beklemeliyiz herhalde bir o kaldı.
Kemerburgaz'ın davası daha bu sene başlarında bitti nasıl 3 sene yapılsın?

Okay aksam açıklanır artik bugunde antrenmana çıkmamış

hedef23

Ben gidip Ndiaye'den gelen 16 mil.€ 'ya neden Tiago 'yu alamadılar demiyorum ki 1 tane adam alınamaz mıydı Ndiaye yerine diyelim ki Donk o joker performansını sergileyememişti ne olacaktı ? gerçekten takımı orta sahasız şampiyonluk yarışına sokmanın neresi doğru ?

Haydi diyelim 41 mil.€ 8 Luyindama 4 Marcao geriye kalıyor 29 mil.€ nereye gitti bu para ? bonservisiyle aldığımız bir Diagne bir Akbaba var ikisi de ekonomik boyutları yüzünden facia transfer ki geri kalan paranın kiralık oyuncular yüzünden çar çur edilmesini hesaba bile katmıyorum
Bence 41 çok büyük bir bedel değil zaten onun 25e yakını devre arasında geldi 2019da. Doğru kullanamadık Diagne ile heba ettik o parayı. Kalanı da hep aldıklarımızın hesabını kapatmaya gitti.

Çok fazla adam gönderdik zaten hem yerlerini doldurup hem yenilerini almak kolay değildi 2019 Ocak iyi değerlendirilse farklı olurdu ama, 2-3 satılabilir adam daha olsa en az biri giderdi şimdi

Adem alacagini ve menajer ucretini sildirerek.gitmis 2 milyon TL.Biz heralde menajerlere paralarını odememeyi huy edindik

Adem gibi bir forveti sattık Falcao sakatlanınca ne olacak bakalım ne olduğu belli olmayan Diagneye güvenerek mecburen yola çıkıyoruz bu sene Allah bize sabır versin

Bu yönetimin en büyük transfer yanlışı Diagne'dir onun yerine gayet iyi 2 genç alınabilirdi. Bunun dışında Okay çıkan haberlere göre bu gün yarın kap olur herhalde.

Bizim yöneticiler kendine kiralik gazeteci arayacagina gitsin bizim sosyal medya hesaplarindaki ergenliklere devam etsin daha iyi.

Prim vermeyin su "gazetecilere"

Yazacak haber arasin dursun.

Gymden cikmiyor herif
Piyasa yaptirip satabiliriz inş
Screenshot_20200909-141400_Instagram.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt