- 13 Ekim 2014
- 108.810
- 58.472
- 4.588
Ali yavuz olacak anlasilanAdem'in gittiğine üzüldüm ama bizim üçüncü forvetimizin mutlaka genç bir oyuncu olması gerekiyor bence. Alt yapımızdan onlarca iyi adam forma yüzü göremedikleri için helak oluyorlar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ali yavuz olacak anlasilanAdem'in gittiğine üzüldüm ama bizim üçüncü forvetimizin mutlaka genç bir oyuncu olması gerekiyor bence. Alt yapımızdan onlarca iyi adam forma yüzü göremedikleri için helak oluyorlar.
Kemerburgaz'ın davası daha bu sene başlarında bitti nasıl 3 sene yapılsın?Kesin Kemerburgaz inşaatını konuşurduk. 3 yıldır yapılıyor ya.
Ya da Ada konusunu konuşurduk.
Aşırıya kaçıyormuş he ya ağzımıza sıçsınlar onu da beklemeliyiz herhalde bir o kaldı.

Bence 41 çok büyük bir bedel değil zaten onun 25e yakını devre arasında geldi 2019da. Doğru kullanamadık Diagne ile heba ettik o parayı. Kalanı da hep aldıklarımızın hesabını kapatmaya gitti.Ben gidip Ndiaye'den gelen 16 mil.€ 'ya neden Tiago 'yu alamadılar demiyorum ki 1 tane adam alınamaz mıydı Ndiaye yerine diyelim ki Donk o joker performansını sergileyememişti ne olacaktı ? gerçekten takımı orta sahasız şampiyonluk yarışına sokmanın neresi doğru ?
Haydi diyelim 41 mil.€ 8 Luyindama 4 Marcao geriye kalıyor 29 mil.€ nereye gitti bu para ? bonservisiyle aldığımız bir Diagne bir Akbaba var ikisi de ekonomik boyutları yüzünden facia transfer ki geri kalan paranın kiralık oyuncular yüzünden çar çur edilmesini hesaba bile katmıyorum
yokluğa düşmezsek ali yavuz oynamaz34 yaşındaki Adem'den ne kadar bonservis bekliyorsunuz anlamıyorum, gitmesi tartışılır eğer gider de Ali Yavuz Adem kadar süre alırsa kimse ses çıkarmaz diye düşünüyorum